Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 25+ pasik, kis segitseg kene,...

25+ pasik, kis segitseg kene, hogyan erdemes?

Figyelt kérdés
Fura, h itt kerdezek ilyet, valahol tudom is ra a valaszt, de megis. Arrol van szo, h kb 8 evvel ezelott taliztam utoljara a sraccal, bar csak.koszono viszonyba voltunk, kolcsonos szimpatia megvolt, de semmi tobb. Azota facen ismerosom, mashol nem is taliztunk... O is elte az eletet es en is... Most valamiert ujra elkezdett erdekelni de nem akarok mar tinikent viselkedni, 26 evesek vagyunk mindketten. Par honapja a szulinapjan irtam neki h boldogat, es reg lattam, jol van e, de a koszin kivul nem nagyon valaszolt, en meg nem eroltettem. KERDES: hagyjam vagy meg iegy probat meger? Ha igen, hogy csinaljam h ne legyek eroszakos v ellenszenves. Nem akarok myomulni, sem hulyet csinalni magambol... Nektek pasiknak hogy jonne le ha igy probalkozna egy lany? Erett hozzaszolasokat varok, hatha tud valaki ujat vagy valami biztatot mondani :P kosziii
2014. márc. 13. 23:27
 1/6 anonim válasza:

Hat ha mondjuk egy kozos baratikor reven ismeritek egymast,szerintem szervezhetnel egy kozos talalkozot ahova ot is elhivod.a masik megoldas meg szerintem az,h segitseget kersz tole valamiben amihez ert.pl,ha mosogep szerelo,akkor rossz a mosogeped(persze ez csak egy nagyon hulye pelda :D szoval szerintem eloszor valamilyen kapcsolatot kene kialakitani vele,h elkezdjetek beszelgetni,es utana alakulhatnak a dolgok ;)

remelem hasznosnak bizonyultam :)

22/l

2014. márc. 13. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne kavarj! Ha nem nős, akkor START! Egy egyedülálló férfi nem fog elutasítani, főleg nem megalázni. Egyszerűen írd meg neki, hogy szeretnél találkozni vele. Egyértelmű, és egyenes, nem megalázó választ fogsz kapni. Ha neked ez gyors, akkor írogass neki, és utána kérdezd meg, de pár napnál semmiképpen se várjál többet a kérdéssel. Ő írt utoljára -> tehát te vagy a soros. Most neked kell írni! Olyat írjál neki, hogy legyen benne kérdés, hogy érezze, hogy válaszolnia kell!

36F

2014. márc. 14. 00:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Én mondjuk hagynám, de nem akarlak erre biztatni. Csak magamból kiindulva, ha így érdeklődnek és látom a szándékot, akkor visszaírok már csak illemből is. Ha meg tetszik az illető, akkor pláne. Ráírhatnál, hogy mi van vele, régen beszéltetek, stb. csak lehet ez már kimeríti a "nyomulás" fogalmát, ezt csak te tudod.

25F

2014. márc. 14. 00:37
 4/6 anonim ***** válasza:

az egyik képéből indulj ki,mondjuk-

figyi,láttam azt a gyúrmázós képedet,én most kezdeném az edzést,tudnál ajánlani vmi oldalt,hogy milyen edzésterv és étrend szerint kezdjek neki,köszi?

engem már csomószor nyitottak meg hasonlóval csajok,mondjuk az már más,hogy a felét tényleg az érdekelte elsősorban amit kérdezett.

2014. márc. 14. 02:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Tehát nem ismeritek egymást, csak látásból? Vagy beszélgettetek még régen?

Az jó ötlet szerintem, hogy valamiben a segítségét kéred!

2014. márc. 14. 10:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, elsosorban arra voltam kivancsi erdemes e nokent kezdemenyezni, es ugy latom igen, szoval koszi mindenkinek ismet ;)
2014. márc. 14. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!