Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedés közös vonatozás...

Ismerkedés közös vonatozás után, what?

Figyelt kérdés

Szóval egyszer majdnem egy éve találkoztam egy lánnyal a vonaton, volt ott még egy idős úr is aki mondta mindig a magáért így bele kényszerített minket is a beszélgetésbe.

Miután az úr leszállt ketten maradtunk a kabinban. Még egy kicsit dumálunk de akkor még magamnak valóbb voltam mint most, de azért pár dolgot megtudtam róla. Pl hol lakik mit tanul stb de a nevét nem, valahogy kimaradt. De később a face-en szörfölve rátaláltam hisz ha van közös pont ugye akkor a face random feldob egy két arcot, ,,hogy te lehet, hogy ismered őt" szöveggel.

Most megint együtt utaztunk, velem szembe ült le. Totál véletlen jött ki így helyzet. Én egyből felismertem nem tudom, hogy ő is engem, passz. Mire észbe kaptam, hogy itt az esély már a laptopját bújta és filmet nézett, nem volt több alkalom a beszélgetésre.

Ugye jól érzem, hogy nagyon gáz lenne, ha felvenném vele a kapcsolatot face-en. Egy kicsit creepy lenne, furán venné ki magát...

csak azét írtam le ezt long story-t mert most éppenséggel nem megy teljesen az objektív gondolkodás

2014. márc. 13. 00:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

tényleg jó lesz a tiéd

bocs, hogy leírtam még változatot csak nem frissíttettem és úgy küldtem el a sajátom

amúgy ment a zöld kéz :)

2014. márc. 14. 00:12
 22/22 anonim ***** válasza:
jó oké. én már harminc pluszos vagyok, de ettől még szerintem tetszhet a húszévesnek is az a levél. jó kis levél az, bárki örülhet, aki ilyet kap, hogy felfigyeltek rá, és még tesznek is érte. ha gondolod, majd megírhatod ide, hogy mi volt a reakció :)
2014. márc. 14. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!