Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem hisznek nekem?

Miért nem hisznek nekem?

Figyelt kérdés

Az ismerkedések során mindig van egy pont, amikor a lányok nem hisznek nekem, vagy faképnél hagynak. Egy idő után, amikor kezdenek megismerni, vége lesz ismerkedésnek.

"Túl erkölcsös vagy, így nem lehet élni a mai világban" - ez egy tipikus mondat szokott lenni. Nem tudják hova tenni, hogy én anélkül akarok valamilyen állást vagy pozíciót megszerezni, hogy mindenkin átgázolok és mindenkit átverek. Hitetlenkednek, hogy miért akarok úgy is segíteni másokon, hogy sose kapom vissza. Stbstbstb.

Egy idő után otthagynak, pedig kiállok keményen az igazamért, ha kell, és bátorságom is van vállalni a mindig nehezebb, erkölcsösebb utat. ÉS sose szoktam dicsekedni vagy mondani, hogy becsületes, tisztességes, stb vagyok, tehát még képmutatással vagy nagyképűséggel se vádolhatnak.

Hogyan tovább? Lányok, mondjatok valami bíztatót, mert ez így most elég rossz!

22/F

2014. márc. 12. 21:33
 1/8 anonim válasza:
Csak saját magadra számíthatsz,mástól itt meg főleg ne várj segítséget max beszólást kekeckedést,ezek az emberek a mai világban.
2014. márc. 12. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg ilyen vagy ne hagyd abba vagxis szerintem ezek pozitív dolgok:)
2014. márc. 12. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem lány vagyok, de szerintem a te gondolkodásmódod távol áll azoktól akikkel ismerkedsz és ezzel nem tudnának megbékélni. Legalábbis amíg nem ismernek meg azt hiszik...
2014. márc. 12. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Pontosan mit nem hisznek el?
2014. márc. 12. 21:53
 5/8 A kérdező kommentje:

pedig elég sokféle lánynál próbálkoztam már.

A rendesebbnek kinéző lányok meg annyira tartózkodóak, hogy hónapok múlva derül csak ki, hogy csak nem akartak megbántani, de nem tetszem. Kösz :D

2014. márc. 12. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Igenis maradj meg olyannak amilyen vagy és kész. Az ilyesmiről meg jobb, ha hamar kiderül, mert legalább tudod, hogy az ilyenek nem méltóak hozzád. Ennyi.
2014. márc. 12. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
hol szoktál ismerkedni?
2014. márc. 12. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:

En örülök,hogy vannak még ilyen pasik:)

Nekem pl.abban nem hisznek,ha ismerkedésnél elmondom,hogy nemvagyok fent fb-n:D Egyből kamusnak néznek:(

2014. márc. 13. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!