Miért nem hisznek nekem?
Az ismerkedések során mindig van egy pont, amikor a lányok nem hisznek nekem, vagy faképnél hagynak. Egy idő után, amikor kezdenek megismerni, vége lesz ismerkedésnek.
"Túl erkölcsös vagy, így nem lehet élni a mai világban" - ez egy tipikus mondat szokott lenni. Nem tudják hova tenni, hogy én anélkül akarok valamilyen állást vagy pozíciót megszerezni, hogy mindenkin átgázolok és mindenkit átverek. Hitetlenkednek, hogy miért akarok úgy is segíteni másokon, hogy sose kapom vissza. Stbstbstb.
Egy idő után otthagynak, pedig kiállok keményen az igazamért, ha kell, és bátorságom is van vállalni a mindig nehezebb, erkölcsösebb utat. ÉS sose szoktam dicsekedni vagy mondani, hogy becsületes, tisztességes, stb vagyok, tehát még képmutatással vagy nagyképűséggel se vádolhatnak.
Hogyan tovább? Lányok, mondjatok valami bíztatót, mert ez így most elég rossz!
22/F
pedig elég sokféle lánynál próbálkoztam már.
A rendesebbnek kinéző lányok meg annyira tartózkodóak, hogy hónapok múlva derül csak ki, hogy csak nem akartak megbántani, de nem tetszem. Kösz :D
En örülök,hogy vannak még ilyen pasik:)
Nekem pl.abban nem hisznek,ha ismerkedésnél elmondom,hogy nemvagyok fent fb-n:D Egyből kamusnak néznek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!