Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miről lehet...

Szerintetek miről lehet felismerni ha egy nő flörtöl egy másik nővel?

Figyelt kérdés

Nézésből és érintésből szerintem nem lehet következtetni, mert a nők általában közvetlenebbek. Akkor szerintetek mik lehetnek jelek?

26/n

2014. márc. 12. 09:01
 1/5 anonim válasza:
előbb utóbb beteszi nyugi.
2014. márc. 12. 09:08
 2/5 anonim válasza:
Ha te bi vagy leszbikus vagy, észreveszed a különbséget :) Ha ránézel, visszanéz "úgy" akkor tudod, hogy ő is az és többet akar. Ne haragudj, nem tudom ezt elmagyarázni, érezni kell :)
2014. márc. 12. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Akasztják a hóhért :)

Nem úgy volt, hogy csak a pasik lehetnek olyan vakok, hogy nem veszik a jeleket, a nőknek ez egyértelmű!

2014. márc. 12. 11:14
 4/5 Joe Makepeace ***** válasza:
Érintésből hogyne lehetne! Valagracsapás?
2014. márc. 13. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Leszbikus vagyok és szerintem egyértelmű a dolog, legalábbis tőlem. :) Van egy bizonyos nézésem, ami mindent elárul, vagy szórakozóhelyen ha a fülébe mondok valamit közelről, akkor a derekára, vagy a csípőjére teszem a kezem. ;)
2014. márc. 13. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!