Ezen a videón tényleg először csókolóznak a párok?
2014. márc. 11. 20:30
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem de miért fontos ez?
2/10 A kérdező kommentje:
Egy csomóan megnézték, mert állítólag mindenki először csókolt.
2014. márc. 11. 20:34
3/10 anonim válasza:
Hát elég fura, hogyan szedték őket össze? Jó gondolom volt egy felhívás első randizóknak, de kibírták a randi végén (és utána amíg elmentek a forgatásra) hogy egy puszi se legyen? De lehet hogy igaz, ki tudja :)
Szerintem aranyos volt a videó, köszi hogy megosztottad :)
5/10 anonim válasza:
Nem is az a címe hogy életükben most csókolóztak először, hanem az illetővel akivel randiznak -.-"
7/10 anonim válasza:
Hát ez video tetszik.:D Kár, hogy nincs barátnőm, régi érzések eszembe jutnak.:) 20/f
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem ez új érzés lenne, de miylen jó lenne. :D
2014. márc. 11. 21:06
9/10 anonim válasza:
Hát nekem borzasztóan hiányzik.:( Nagyon kell csajt kerítsek megint.:D
10/10 anonim válasza:
Színészek... de nálunk a club rotation című műsorban ott valóban vad idegeneket smároltattak nem is olyan régen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!