Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 193 magas vagyok,150 kg....

193 magas vagyok,150 kg. Keresem életem párját egy csinos, vékony nő személyében?

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 18:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Csinosnak mondott vékony nő vagyok... és visszataszítónak érzem amikor egy pasi elvárja tőlem a paramétereimet miközben ő magasról tesz rá hogy ahogy számára, úgy számomra sem vonzó a hurka, a toka, és az igénytelenség. Az egészségtelenségről nem is beszélve. Elég képmutató lenne tőlem sok szerencsét kívánni szóval nem fogok, és már sokszor hozzám vágták hogy túl őszinte vagyok de néhány emberen érdekes módon segít és elgondolkodnak. Csak számíts rá, hogy ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. Nem mondom, biztos van nő akinek ez bejön, de azt is tudom hogy sok hozzám hasonló alkatú lány ismerősöm ugyanezen a véleményen van mint én. Nálam meg kb a legelső elvárás, hogy a férfi is az alkatomhoz illő legyen és hasonló kategóriájú. Szóval nem lesz egyszerű. Ahogy te sem, úgy más sem tud olyannal lenni aki taszítja; ebbe törődj bele, ha annyira csontvékony lány kell akkor dolgozz meg érte hogy vonzó legyél mert a túlsúly (és itt nem az icipici alig észrevehetőről beszélek) minden csak nem szexi.
2014. márc. 11. 23:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Csinosnak mondott nőnek írtam,hogy nagyon sok szexy vékony barátnőm volt már. És azért voltak velem,mert adonisz a külsőm,hanem mert jó a dumám és intelligens,-tanult ember vagyok. Ahogy látom te csak a külsőségekre hajtasz.Ez egy teszt babám,amin te elbuktál!
2014. márc. 12. 00:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Ötös vagyok. Szóval nem lehetetlen,de amikor nekem volt ilyen súlyban (kb 130kg) barátnőm akivel ha mentünk az utcán az emberek csak bámultak szó szerint hogy ezek meg? Nemá együtt vannak? Szóval igy vissza nézve nem volt könnyü,éreztem hogy nem illünk össze valahogy jobbat érdemel nálam,pedig nagyon szerettük egymást. Tenned kell magadért hogy könnyebb legyen ismerkedni és könnyebb legyen az életed,és legyen önbecsülésed. Röviden ennyi.
2014. márc. 12. 09:02
 14/20 anonim válasza:
87%
Ha tőlem elvárja a másik fél, hogy 60kg alatt legyek, és ezt tartsam is, akkor én is joggal követelhetem azt tőle, hogy kockás legyen a hasa. De saját "gondolataidat" hazudtolod meg, az egyik kérdezőnek azt írod, hogy csak a külsőségekre megy stb.. Miért te mire mész? Egy duci lány lehet szerethető odaadó, állítólag te is ilyen vagy. Ne várd el másoktól, hogy olyanokká váljanak, ami számodra tökéletes, mert elárulom te közel sem vagy az. Ha meg "annyira intelligens" lennél, akkor nem ütné egyik mondatod a másikat. Ja és mielőtt jönne az, hogy biztos egy duci lány írta e sorokat, megsugom közel sem.
2014. márc. 12. 10:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Biztos duci vagy és ez rosszul esett a lelkednek!
2014. márc. 12. 13:10
 16/20 anonim válasza:
100%
R*hadt duci vagyok a kemény 43kg-mal. Te vagy iszonyatosan kövér, de beszélsz itt a Büntető jogról, közben meg másokat ócsárolsz. Buta és primitív ember vagy, nem a kinézetedért, hanem a felfogásod miatt nem talál senkit. Amúgy nagyon nagy intelligenciára vall, hogy csak ennyit tudtál írni, az előző hozzászólásomhoz. Inkább kezdj el, fogyni. Zabálás, és a vékonyok sértegetése helyett, inkább csinálj valamit, hogy ne legyél ekkora. Jöhetsz itt a Büntető joggal, kinevet mindenki, és csók. Ha duci is lennék (bár sosem voltam, de még lehetek) akkor is te még mindig csak egy nagy konyhamalac maradsz. Lehet lepontozni, akkor is másban keresed a rosszat, mert tudod, hogy közel sem vagy tökéletes..sőt.
2014. márc. 12. 13:19
 17/20 anonim válasza:
Na meg az is, hogy a saját szavaidat hazudtolod meg, egyszer azt írod, hogy vékony legyen a lány, (külsőség) a másik válaszolónak meg azt, hogy csak külsőségekre megy, Miért te mire mész?
2014. márc. 12. 13:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Kérdező te egy degenerált dagadt vagy. Neked soha az életben nem volt még csajod és nem is lesz. Azt hiszed kellesz valakinek mikor nálad 100 ezer jobb pasi van?? De mindegy ne gondolkozz ezen mert megfájdul az ici-pici agyacskád. ;)
2014. márc. 12. 15:13
 19/20 anonim ***** válasza:
már a nevedből látni hogy tényleg egy selejt vagy:) nem csak kívülről, úgy látszik belülről is...
2014. márc. 12. 18:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Te is elbuktál, és nem vagyok a "babád", már ne haragudjál meg : ) Mindenki hajt külsőségekre. Nincs olyan ember, aki teszem azt lefeküdne egy számára taszító külsővel megáldott nővel/férfival. Ahhoz hogy beleszeress valakibe vonzódnod is kell hozzá, nem képmutatásból írom ezt te jó isten, hanem mert ta-pasz-tal-tam. Hidd el nagyon sokszor feltettem már magamnak a kérdést hogy most felszínes vagyok-e de arra jutottam végül hogy az nem az én hibám, ha hetekig beszélgetek valakivel, és akármilyen kedves és aranyos a belsője, nem tudok beleszeretni ha nincs kémia. A szerelemhez fizikai vonzalom IS szükséges; hol írtam egyébként hogy CSAK a külső számít? Többek között számít, igen, de nem CSAK az. Egyébként meg igaza van annak aki szerint önmagadnak mondasz ellent, mivel te csinos vékony nőt szeretnél tehát ugyanúgy külső alapján zársz ki bizonyos nőket, ahogy én is; ezáltal a saját magad által kijelentett dolog által máris alátámaszttottad hogy semmivel sem vagy különb nálam vagy bárki másnál, ennél fogva nincs jogod bírálni minket, meg azzal vádolni hogy csak külső alapján választunk párt. Ja, képzeld, az előző barátomra másfél évig haverként tekintettem és utána jöttünk össze, egyáltalán nem is tűnt fel hogy úgymond pasiból van, mégis szerelmes lettem belé. Szóval hogy is van ez hogy külső alapján szortírozok? Ja, az lehet, hogy ha kövér lett volna int a kedves kérdező akkor valószínűleg nem alakult volna ki szerelem : D Na de részemről ennyi is volt, nem vitatkozok buta emberekkel akik önmaguknak mondanak ellent.
2014. márc. 12. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!