Poénból regisztráltam egy társkeresőbe. Kinek mi a véleménye az efféle ismerkedésről?
Figyelj, bármilyen ismerkedési formában rejtőzhet stikli.Attól nem lesz biztonságosabb az ismerkedés, vagy biztosabb a a kapcsolat, hogy mondjuk a suliban, vagy a melóhelyen jövök valakivel össze.Így is bele lehet botlani link emberekbe, veszélyekbe.Ugyanakkor kedves , jóravaló emberekkel lehet ismerkedni társkeresőkön is.Ha egy forgalmasabb helyen, pl étterembe, napközben szervezem valakivel az első randikat, akkor szerintem olyan nagy baj nem érhet.Nem kell mindent elmondani magáról az embernek elsőre, például lakcímét megadni nem kell, meg nem otthonra kell a randit szervezni, meg éjszaka sétálni az illetővel félreeső helyeken.Ha nem szimpi, akkor nem kell vele többet találkozni.
Engem például sokkal jobban idegesít és a legszánalmasabbnak tartom, ha az utcán szólítanak le, ott akar valaki ismerkedni, vagy a boltban, buszon, stb próbálkozik.Egyrészt olyankor baromira nem az ismerkedésre vagyok hangolva, másrészt sietek, azonkívül gyanús és idegesítő, ha valaki ilyen módon csak úgy "lecsap"rám.Szóval akkor már inkább maradok a netes lehetőségnél.
Szia kedves Kérdező!
Én személy szerint nagyon jónak tartom
a társkereső oldalakat.
Van olyan ember (jómagam is pl.)aki
szórakozóhelyre nem efféle céllal megy
(előttem már vki írt hasonlót)
meg csendesebb zárkózottabb is.
Tehát ha Neked van párod akkor kérlek
töröld a regisztrációdat mert ez nem
"trollkodás" hanem tisztességtelen.
Azonkívül akinek van gyermeke s
kapcsolata/házassága nem sikerült jól
annak is ez a megoldás mert így tud jó
anya lenni. S ez most közhely de igaz:
"Az Ember társas lény."
Na, nem kell itt szítani a tüzet, trollkodni és veszekedni. :) Mindenkit toljon be egy üveg sört, gyújtson rá egy vízipipára és relax.
Szerintem az ismerkedés olyan, mint a szerelem, vagy a háború. Nincsenek szabályok. Ha az utcán akar valaki, hát tegye meg ott, ha a pizzériában a pultossal, tegye meg ott, ha netalán a koedukált vécében a mellette fújtató egyénnel (glory hole kilőve, KOEDUKÁLT) akkor meg vele - bár fura egy ízlése lenne. :)
Egyik volt páromat úgy ismertem meg, hogy még fiatalabb koromban egy koncertre mentünk cimborámmal, kicsit felöntöttünk a garatra és megpróbáltam egy zacskó hagymás lays csipsszel felszedni a csapos leányzót. Jól kiröhögött, de legalább a nevét elárulta, no meg hogy keressem meg iwiwen ha kijózanodom. Aztán együtt voltunk 2,5 évig... Szóval a lehetőségeket nem élethelyzethez kell igazítani. Mivel a pillanatok soha vissza nem térő alkalmak is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!