Hogyan beszélgessek vele?
Sziasztok!
Van egy srác, akivel egy társkeresőn ismerkedtünk meg. 2 hét múlva tudunk csak találkozni, addig telefonon, meg Facebook-on beszélgetünk. Nagyon szimpatikus nekem, és ő is azt mondja, hogy én is az vagyok neki.
Azonban amikor beszélünk, egyszerűen megkukulok. Hallgatok, és hallgatok, ő meg beszél. Mindig megjegyzi, hogy csönd van... miért hallgatok, miért nem mondok én is valamit.
Amikor kérdez, akkor persze válaszolok neki, de úgy magamtól valamiért nem jön...
Ma például elmondott pár észrevételét, néhány lelki dolgot, és megkérdezte: "Mi a véleményed erről?". Az én fejemben pedig mintha lekapcsolták volna a lámpát, egy rohadt szó sem jött ki a számon... :( Aztán a kínos csend, majd annyi: "Ennyi? Hát ez nem sok..."
Iszonyatos kellemetlen... voltatok már ilyen helyzetben? Tanácstalan vagyok...:(
Ismerős helyzet, bár én mindenkivel így vagyok, nem csak az ellenkező nemmel van ez.
De mostanában azt a módszert alkalmazom, hogy kimondom, hogy érzek. Ami a szívemen, az a számon.
Megmondod full lazán, "figyelj, én nagyon zavarban vagyok, annyira hogy olykor azt sem tudom mit mondjak (de te most is beszélsz, épp ezért jó)"
Mosolyogsz mellé, de ha már úgy is őszintén megy az egész, akkor lesz a nézésedben az a "tényleg zavarban vagyok"-dolog. Ezt biztos megfogja érteni.
Ha részleteznéd még, szívesen olvasom, mert ismerős a helyzet :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!