Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mi a velemenyetek az...

Fiúk, mi a velemenyetek az ilyen lanyrol?

Figyelt kérdés
16 eves, sokat mosolyog, sok fiu es lany baratja van, vicces. Rock zenet hallgat meg reppet, nem oltozik kihivoan. Szeret flortolni de nem viszi tulzasba es flort alatt nem ertek testi kontaktust. Nincs nagy szaja, ha uj tarsasagban van eloszor visszahuzodo es minel kenyelmesebben erzi magat annal felszabadultabb, 'bolondabb'. Talpraesett, okos. Felnottekkel udvarias, oszinten elmondja a velemenyet ha kerdezik. Es mellesleg szep lany jo alakkal.
2014. márc. 10. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha 23 éves korában is ilyen marad és nem ég ki, mint a Reichstag (sok egyéjszakás), akkor főnyereméyn lehet majd.
2014. márc. 10. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
jah..meglátjuk mi lesz úgy 3 év múlva...
2014. márc. 10. 20:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Mar lehetett volna egyejszakas kaland, de nem mentem bele.:)
2014. márc. 10. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez 16 évesen nem nagy dicsőség, hogy nincsenek egyéjszakás kalandjaid. Egyébként ez így elég egyoldalú leírás. Hol vannak a rossz tulajdonságok? Mindenkinek vannak... Pl szeretsz sumákolni ?:D
2014. márc. 10. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Szerintem az mert akiket ismerek feluknek volt mar nalam fiatalabbaknak is.

Rossz tulajdonsagok is vannak persze, nem vagyok Teréz anyu. Neha lusta vagyok, olelgetek mindenkit, anyukammal rossz a kapcsolatom. Valamikor nem gondolkodok elore igy megbantok embereket. Nem tudom donteni. Egyszuen donteskeptelen vagyok. Es nem tudom mit akarok kezdeni az eletemmel. Sose voltam meg szerelmes. Tapasztalatlan vagyok.:)

2014. márc. 10. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!