Srácok! Ti szeretitek vagy zavaró? (többi lent)
Figyelt kérdés
Általában mikor megyek az utcán és jön szembe egy helyes pasi vagy akár egy szimpla pasi aki nem jön be a lényeg az,hogy kipróbáltam hogy mennyire képesek a pasik tartani a szemkontaktust....hát legtöbbje mire mellém érne lesüti a szemét...de ez miért van ennyire nincs önbizalma vagy csak ennyire féltékenyek a srácok?(szerintem nem velem van a baj mármint kinézetre gondolok ugyanis sok pozitív visszajelzést kapok a pasiktól)szóval a kérdés az lenne hogy titeket srácok nem zavar ha egy csaj ezt csinálja vagy inkább tetszik nektek?(légyszives egyszerű és primitív beszólogatós válaszoktól kíméljetek)
Előre is köszönöm annak aki (értelmesen)válaszol.
2014. márc. 10. 19:30
1/8 anonim válasza:
én mindenkinek a szemébe nézek általában. de ha szar kedvem van, csak kullogok lesütött fejjel. de ugyanezt, amit te is, én is megfigyeltem bizonyos csajoknál, hogy nem mernek sokáig szemezni
2/8 anonim válasza:
A legdurvább, hogy én férfiként csinálom ezt, és olyan mogorva/szégyenlős tekinteteket látni a nőknél...pfff...kb 2-3 mp-en belül elkapja. Na mondom, ennek a nőnek sem sok önbizalam van :D
3/8 anonim válasza:
Én szinte soha nem nézek az emberek szemébe.
4/8 anonim válasza:
Az fel sem merül benned, hogy szimplán nem érdekled őket?
5/8 anonim válasza:
Ha szimpatikus,viszonzom.Ha nem,átnézek rajta.A szimpátia nem csak a kinezettol függ.
6/8 anonim válasza:
nekem van önbizalmam de nem szoktam az utcán szemezni ismeretlenekkel...
7/8 anonim válasza:
Ha bámul egy csaj, folyton arra gondolok, hogy biztosan koszos a képem, vagy van valami a hajamban...valamiért akkor nem kapcsolok, hogy talán "jelez".
8/8 anonim válasza:
Ha az utcán egy tök ismeretlen szemébe bámulunk, az már eleve "pofátlanság", mert valamelyest "betolakodunk a másik intim szférájába" ezzel. Ha bejön az illető, és flörtölni szeretnél, akkor oké, de ha csak úgy nézel rá, mint borjú az új kapura, az nagyon nem szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!