Liza6789 kérdése:
Fiúk! Ti szeretitek az alacsony lányokat?
Figyelt kérdés
:) nem jelent hátrányt ha a barátnőtök alacsony ? 15L2014. márc. 5. 10:55
1/22 anonim válasza:
Pici, tipp-topp nő?
Gyengém.... :)
2/22 anonim válasza:
Szeretem, ha egy lány magas. 186 cm a magasságom és jó, ha legalább a 168 cm-t eléri a lány...
3/22 anonim válasza:
Szeretjük őket igen, sosem a magasságától függ hogy mennyire tetszik egy nő.
5/22 anonim válasza:
Igen, nálam nem hátrány. :) Sőt, sokkaltra előnyösebb, mintha valami lób*szó magas lenne...
7/22 anonim válasza:
Ha arányos az alkat és kerek a popsi akkor simán. Alacsonyabb csajoknál sokkal gyakrabban fordul elő a kerek popsi én meg imádom azt.
8/22 anonim válasza:
Személy szerint a gyengéim, egyszerűen imádom az alacsony lányokat. Oda vagyok a 170 alatti lányokért. Szexben is jó, mert ide-oda lehet őket pakolni, csak megfogom két kézzel a csípőjét, és már dobom is át másik pózba...
22F
9/22 anonim válasza:
attól függ ha a magasságot kompenzálja más(mellek,fenék,szép arc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!