Mennyire gyakori az, hogy egy fiú mondhatni a semmiből észreveszi hogy tetszik egy lánynak?
Figyelt kérdés
A semmit úgy értem hogy azokból a mondhatni "jelekből" amikről ált. azt mondják a férfiak, hogy nem veszik őket észre, ezért kérdezem. Tehát fiúk, ti észre szoktátok venni? Lányok, volt már hogy észevették nálatok?
(mielőtt valaki ezzel jönne, nem, nem azért kérdezem mert így akarnám valaki tudatára adni hogy tetszik)
2014. márc. 9. 20:45
1/6 anonim válasza:
1x, azaz egyszer hagytam magam abba a hibába esni, hogy valakinek a mosolyát és kedvességét jelnek értelmeztem. Soha többé! Ha akar valamit, megmondja. Különben felejtsen el.
2/6 anonim válasza:
Én inkább félre szoktam érteni, de lehet, hogy nem is veszem észre őket. Mondjuk nem is igazán szoktam tetszeni senkinek, és nem vagyok az a típus, aki bárkinek is kellene, szóval nem tolonganak értem. Amikor meg azt hittem, hogy van esélyem, kiderült, hogy én voltam a hülye, mert jelnek vettem azt, amit nem kellett volna, így csak kudarcok értek.
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval csak annál figyelitek a "jeleket" (akár azok, akár nem) akik titeket is érdekelnek?
2014. márc. 9. 20:54
4/6 anonim válasza:
Én, például elég nagy arányban megtudom mondani, ha bejövök egy lánynak :)
5/6 A kérdező kommentje:
4-es, és miből szoktad ezt észrevenni?
2014. márc. 9. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!