12-15 éves lányok szeretnének egy meleg sráccal ismerkedni?
Sziasztok! :)
Meleg vagyok, igen, azonban előnyeim is vannak, ami nyugodtan kihasználhat bárki: természetbarát, iszonyatosan sok türelem (Ez főképp abban nyilvánul meg, hogy míg a koromba [13 év] a srácok igen nagy része üti veri a náluk gyengébbeket, én éppen ez ellen vagyok. Persze ezzel véletlenül sem a kedves, normális fiúkat szándékozom leszólni!), ezenfelül ha már nem vagyok zavarban, felettébb sokat beszélek, segítőkész vagyok és ha nem érted a matematikát (teljesen mindegy, nem feltétlenül általános iskolás), nyugodtan mondhatod és segítek.
Egyszer írtam már ugyan, de
13/m.f.
(Aki azt hiszi, hogy nem ismerem magam ennyi idősen, semmi keresnivalóm itt, nem tudom eldönteni, ennyi idősen, tényleg meleg vagyok-e, ha kérhetném privátban osszanak ki... Ja, a homofóbokat is ugyanerre szeretném megkérni.)
úúristeen mióta várok egy ilyen emberre((:
nahjóó hogy ne legyen férre értés;
hogy jófej és háát meleg(:
annyira jólenne megismerni egy ilyen srácot(:
hagondolod írj :)
ha nem veszed tolakodásnak(:
13/L
Mondom, hogy kérlek privátban :)
Na mindegy! A következőket nagyon szépen kérem, tényleg privátban írjanak ilyet!
Szia, Mr.Pifta!
Egyébként nem különösebben érdekel a gondolatod a 13 évesekről, ugyanis ettől eltekintve sem vagyok átlagos, majd szólj, ha találsz olyat, aki 13 évesen a teljes függvényanalízist kisujjból kirázta ;) Pl.
Ezt most tényleg minden nagyképűséget félretéve mondtam. Nem szeretem ha általánosítanak, ahogy én sem szoktam a felnőttekkel szemben, mert ahogy a gyerekek, mind más. Pontosan az veti abba a hibába a felnőttek egy részét, hogy általánosítanak. Ebben a korban már igen-igen nagy mentalitás,- és szellem érettségbeli különbségek tapasztalhatók. Mint láthattad, rendesen tűrtem a kérésem ellenére is, hogy lazán odaírtad. (Jó, jelentettem, mert azért na... Milyen már, hogy külön megkérem és te meg nem is foglalkozol, mert "gyerek"?!) Nem tartom magamat felnőttnek, de elég érett vagyok hozzá, hogy el tudjam dönteni a nemi hovatartozásom. És azért tényleg elhordhattalak volna mindennek, mint a legtöbben tennék, de nem tettem, és nem is fogom, mert minden korosztály minden egyes tagjának van szerethető tulajdonsága és ez ugyanígy rád is igaz. Én azért csak sajnálni tudom a magyar nemzetet, hogy ilyen sok olyan ember él benne, aki a tőle fiatalabbakkal ilyen előítéleteket tart fent...
Én soha nem is tartottam és soha nem is fogok korosztálybeli különbséget tenni, mert butaság. Meg kell ismerni, hogy elmondhass róla akár EGY TULAJDONSÁGOT!
Még éretlen korban vagy szóval ne feltételezd magad melegnek. Nagyon sok fiatal éretlen hormonálisan és pszichésen is és mivel saját nemével szemben bátrabb igy tévesen azt feltételezi, hogy ő meleg vagy ha lányok is tettszenek és a fiuk is érzelmi zavara miatt biszexnek feltételezi magát. Valójában barátokra vágyik semmi egyéb.
szokhatok már le erről a divatba jött marhaságról, mert ha egy valóban meleg ezt megszimatolja, úgy rátok száll, hogy valóban meleggé vagy épp biszexé válsz.
mióta divattá vált ez a meleg őrület- azóta növekszik a számuk mert az ilyen fiatalok mint te is értetlenül túl fantáziáljátok a dolgot- ezzel elrontjátok saját életeteket!
13 éves vagy még javában forr benned a hormon még mindig nem vagy férfi, csak egy buta gyerek majd ha eléred a 20 éves kort akkor verheted a mellkasodat én férfi vagyok vagy meleg vagyok-- de addig egy éretlen kamasz vagy!
Tudod mit? - a marokmarcsa már megengedett, inkább azzal játszadozzál mint ilyen marhasággal legalább érik a férfiasságod" is.
megjegyzést író-egy 13 éves kisfiú nagymamája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!