12-15 éves lányok szeretnének egy meleg sráccal ismerkedni?
Sziasztok! :)
Meleg vagyok, igen, azonban előnyeim is vannak, ami nyugodtan kihasználhat bárki: természetbarát, iszonyatosan sok türelem (Ez főképp abban nyilvánul meg, hogy míg a koromba [13 év] a srácok igen nagy része üti veri a náluk gyengébbeket, én éppen ez ellen vagyok. Persze ezzel véletlenül sem a kedves, normális fiúkat szándékozom leszólni!), ezenfelül ha már nem vagyok zavarban, felettébb sokat beszélek, segítőkész vagyok és ha nem érted a matematikát (teljesen mindegy, nem feltétlenül általános iskolás), nyugodtan mondhatod és segítek.
Egyszer írtam már ugyan, de
13/m.f.
(Aki azt hiszi, hogy nem ismerem magam ennyi idősen, semmi keresnivalóm itt, nem tudom eldönteni, ennyi idősen, tényleg meleg vagyok-e, ha kérhetném privátban osszanak ki... Ja, a homofóbokat is ugyanerre szeretném megkérni.)
koromban*
Lemaradt egy "n" :)
Elnézést! :$ :)
üti-veri*
Nem tudok írni. xD
nekem tudnál segíteni a matekban?
12/L
- mert
És már megint magamban beszélek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!