Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nincs lány, akinek bejönnék!...

Nincs lány, akinek bejönnék! Kétségbe vagyok esve! Miért kellett nekem megszületni?

Figyelt kérdés

Pedig úgy érzem "jó pasi" vagyok. Illetve, amikor kezdtem ismerkedni (de rádöbbentettek a lányok, hogy szar pasi vagyok..).

Pedig kocsim is van. Dolgozom is, jól öltözöm.Nem is iszom, rendes vagyok és nem kellek a nőknek.

2014. márc. 9. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Szar az élet!
2014. márc. 9. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál hogy a jellemeddel van probléma?
2014. márc. 9. 09:37
 3/7 A kérdező kommentje:

2#. Nem gondolom, hogy a jellememmel lenne gond!

Még kondiztam is, arcra is jó vagyok, 30/160/60.

Divatos ruháim vannak, jó cipőim, bátran megyek (mentem ismerkedni, most már nem merek....)és mégis visszautasítanak!

2014. márc. 9. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor valamivel mégis csak baj van. :D De azt mi nem tudhatjuk, mivel...

Lehet, azért utasítanak vissza, mert tudják, hogy itt sajnáltatod magad.

2014. márc. 9. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Ahhoz, hogy ne kellj egy nőnek, pont elég jellemhiba, hogy egy picsogó, beképzelt, mégis önsajnáló kisfiú vagy.

Tudniillik előadod itt, hogy tökéletes, mintha nem lenne rossz tulajdonságod, és nekünk sajnálni kellene, amiért egy ilyen tökéletes pasi nem kell a nőknek. Hát ez nem jött be. Növessz tököt.

2014. márc. 9. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Addig örülj, míg így lesz! Majd ha rádakaszkodik egy csaj előbb utóbb, és rájössz, hogy talonban tart sok mással, akkor vissza fogod sírni ezt az állapotot. Ne tudd meg milyen megalázó és rossz érzés, mikor ezt egy rendes sráccal csinálják!
2014. márc. 9. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:

" Nem gondolom, hogy a jellememmel lenne gond!

Még kondiztam is, arcra is jó vagyok, 30/160/60"

Azt mondod nincs gond a jellemeddel, majd leírod, hogy kondiztál.

Úgy tűnik, mintha nem lennél tisztában a "jellem" szó jelentésével.

2014. márc. 9. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!