Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehetne Pesten vega,...

Hol lehetne Pesten vega, vegán, állatbarát lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tény és való, a vonzalom nem azon múlik, hogy ki mit eszik:) de alapvetően én is ilyen természetű vagyok és úgy gondolom itt lenne az ideje kimondottan ilyen hölgyeket megismerni, ki tudja mi minden lehet belőle:)

2014. márc. 9. 09:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat megintcsak!

A keresőket nagyon jól ismerem, és felforgattam már jópárszor tetőtöl talpig a magyar "kiberteret" és vannak is ilyen oldalak de eddig mindegyik kihalt volt amit találtam.

Kivéve a Faacebook-osakat de azok se "sziporkáznak" azért, illetve Facebookon "egyéb okok miatt" nem vagyok fenn.

Kb 6 éve felejtettem el az állati eredetű ételeket, nem szedek vitaminokat, táplálékkiegészítőket és nem is tervezem.

Ezenkívül ne aggódj egy percig se agyafúrtabb vagyok mint az átlag medve, bár tény az állatbarát csoportok nem jutottak eszembe!:)

2014. márc. 9. 17:55
 12/17 anonim ***** válasza:

buddhista közösségeket is kell keresni, vagy pl buddhista főiskola, egyetemeken ilyen órák. vega receptek oldalai, állatvédő közösségi oldalak, itt állatok kategória, lovaglós, kutyáscicás oldalak, kutyasétáltatók. nem leszmind vega, de legalább az egyik feltétel teljesül, és lehet rajtuk keresztül ismersz emg valakit.

konkrétan van vega buddhista-harcművész étterem is valahol a 9-10 kerben, nm tudom pontosan.

2014. márc. 9. 18:11
 13/17 anonim ***** válasza:

akkor gondolom, te fiú vagy. milyen egyéb elvárásaid vannak a lánnyal kapcsolatban? külső, korosztály, táplálkozás, érdeklődés?

ha tudnék valakit, aki legalább az egyik feltételnek megfelel, érdekelne?

2014. márc. 9. 21:38
 14/17 Manna.Idaho válasza:
Én például vegán lány vagyok és nem vagyok buddhista és itthon yogázom. Recepteket is a netről nézek és nem vagyok semmilyen közösségnek sem a része. Szerintem a legtöbb vegán (a nem magamutogatos fajtából) nagyon nehezen megtalálható. De tényleg szoktak lenni találkozók, de oda inkább hippik járnak.
2014. márc. 11. 08:42
 15/17 anonim ***** válasza:
csak vega lányok érdekelnének, vagy az is jó ha csak állatbarát?
2014. márc. 11. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy társat keresel-e, vagy barátot:

[link]

2014. márc. 14. 16:51
 17/17 anonim válasza:
Nagyon nehéz kérdés, főleg Magyarországon. Én vegán lány vagyok de nagyon ritkán járok vegán étterembe (sómentesen is étkezem, maximum smoothiekat tudnék ott inni de itthon megcsinálom feleannyiért magamnak -se :) ). Én is egy vegán férfi mellett tudom elképzelni magam, a húsevőkkel nagyon nehéz szót érteni, leginkább az arroganciájuk tud kiakasztani...de jó olvasni, hogy vannak ilyen emberek, akik még tartják az emberben a "lelket" hogy egyszer hátha :). Remélem sikerrel jársz/jártál.
2016. júl. 7. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!