Hol lehetne Pesten vega, vegán, állatbarát lányokkal ismerkedni?
Köszönöm a tanácsokat megintcsak!
A keresőket nagyon jól ismerem, és felforgattam már jópárszor tetőtöl talpig a magyar "kiberteret" és vannak is ilyen oldalak de eddig mindegyik kihalt volt amit találtam.
Kivéve a Faacebook-osakat de azok se "sziporkáznak" azért, illetve Facebookon "egyéb okok miatt" nem vagyok fenn.
Kb 6 éve felejtettem el az állati eredetű ételeket, nem szedek vitaminokat, táplálékkiegészítőket és nem is tervezem.
Ezenkívül ne aggódj egy percig se agyafúrtabb vagyok mint az átlag medve, bár tény az állatbarát csoportok nem jutottak eszembe!:)
buddhista közösségeket is kell keresni, vagy pl buddhista főiskola, egyetemeken ilyen órák. vega receptek oldalai, állatvédő közösségi oldalak, itt állatok kategória, lovaglós, kutyáscicás oldalak, kutyasétáltatók. nem leszmind vega, de legalább az egyik feltétel teljesül, és lehet rajtuk keresztül ismersz emg valakit.
konkrétan van vega buddhista-harcművész étterem is valahol a 9-10 kerben, nm tudom pontosan.
akkor gondolom, te fiú vagy. milyen egyéb elvárásaid vannak a lánnyal kapcsolatban? külső, korosztály, táplálkozás, érdeklődés?
ha tudnék valakit, aki legalább az egyik feltételnek megfelel, érdekelne?
Nem tudom, hogy társat keresel-e, vagy barátot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!