Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehetne Pesten vega/vegán...

Hol lehetne Pesten vega/vegán lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

2013. szept. 9. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Vega/vegán étterem környékén?
2013. szept. 9. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyire elsődleges szempont, hogy ne egyen husit egy lány? :) Amúgy vegetáriánus vagyok, de szerintem ezen kívül 1000 dolog van, ami meghatározza a szimpátiát és a vonzalmat.
2013. szept. 9. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Még egy megjegyzés kérdező. Ha eljársz önismereti előadásokra, spirituális dolgokat ismertető képzésekre, meditációkra, jógára stb. ott sok ilyen lány van. Sőt, talán a többség vega. :)

ketteske

2013. szept. 9. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Fogj egy csirkecombot, és kezdd el enni a Deák téren. Aki odamegy hozzád replikázni, ez vegán.
2013. szept. 9. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
*az
2013. szept. 9. 16:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Kettecske!

Igen persze nyílvánvaló, hogy sokminden mástól is függ a vonzalom, az érdeklődés, de az ilyen beállítottságú lányokkal általában elég jól elvagyok, elég könnyen megtalálom a közös hangot, azonnal van sok közös témánk, érdeklődésünk stb csak ugye nem olyan sok van belőlük körülöttem, főleg nem a szinglik közül.

Igen tény, hogy a szerelem sokmindent elbír:) és hogy nem törvényszerű hogy a hasonlóságok vonzzák egymást, de azért szerintem kisebb az esélye hogy egy death metal-os vagy egy súlyemelő csajjal jövök össze, mint pl egy sprirituális, jógázós, vegán kishölggyel:)

Igen egyébként szoktam járkálni az említett helyekre, de eddig akkor elhet, hogy nem volt szerencsém, mert a fiatal (18-26) korosztállyal elég ritkán futottam össze.

2013. szept. 12. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Vega vagyok 4 éve :) 19 éves, főiskolás lány.
2013. szept. 12. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!