Hol lehetne Pesten vega/vegán lányokkal ismerkedni?
Még egy megjegyzés kérdező. Ha eljársz önismereti előadásokra, spirituális dolgokat ismertető képzésekre, meditációkra, jógára stb. ott sok ilyen lány van. Sőt, talán a többség vega. :)
ketteske
Kettecske!
Igen persze nyílvánvaló, hogy sokminden mástól is függ a vonzalom, az érdeklődés, de az ilyen beállítottságú lányokkal általában elég jól elvagyok, elég könnyen megtalálom a közös hangot, azonnal van sok közös témánk, érdeklődésünk stb csak ugye nem olyan sok van belőlük körülöttem, főleg nem a szinglik közül.
Igen tény, hogy a szerelem sokmindent elbír:) és hogy nem törvényszerű hogy a hasonlóságok vonzzák egymást, de azért szerintem kisebb az esélye hogy egy death metal-os vagy egy súlyemelő csajjal jövök össze, mint pl egy sprirituális, jógázós, vegán kishölggyel:)
Igen egyébként szoktam járkálni az említett helyekre, de eddig akkor elhet, hogy nem volt szerencsém, mert a fiatal (18-26) korosztállyal elég ritkán futottam össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!