Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem akarok bunkó lenni vele,...

Nem akarok bunkó lenni vele, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel kb 3 éve beszélgetek de még sosem találkoztunk mert ő messze lakik. Most mondta hogy majd nyáron vagy valamikor lejönne hogy talizzunk és mondta hogy itt is aludna de nyilván nem engedem neki mert még sosem láttam meg amugy is szüleimnek sem akarok ilyen kéréssel előállni. És nem akarok bunkó lenni vele és megsérteni de azért nem akarom hogy nálunk maradjon. Hogy adjam a tudtára finoman hogy én ezt nem igy akarom? Amúg én 16/L vagyok ő meg 20/F.
2014. márc. 8. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy neked ez így nem jó, mert személyesen egyáltalán nem ismeritek egymást.
2014. márc. 8. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
mondd neki hogy talizni van kedved de az ottalvás korai még neked:) biztos megérti, ha nem akkor hagyd a fenébe:)
2014. márc. 8. 22:10
 3/3 vakondka ***** válasza:

A legegyszerűbb ha őszinte vagy vele, szóval mond meg neki nyíltan, hogy nem szeretnéd ha nálad aludna, gondolom veszi majd a lapot.

A másik, hogy bizony egy 20 éves fiúnak már fontos a rendszeres szexuális élet tehát ez lehetséges konfliktus forrás úgyhogy ezt mielőbb meg kell beszéljétek, hogy ne legyen sértődés.

2014. márc. 8. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!