Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt normális, kedves...

Vannak itt normális, kedves lányok?

Figyelt kérdés

Nem bunkók, kedvesek, aranyosak, szerethetőek, szeretik ha becézgetik, ölelgetik őket, kicsit csendesebbek, visszafogottabbak.

Az ilyen csajok már kihaltak?

18/F

2014. márc. 8. 22:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem haltak ki elvétve még vannak :) én is ilyen vagyok :) 18/L
2014. márc. 8. 23:14
 22/23 anonim ***** válasza:

szórakozóhelyen biztos nincs ilyen. igaz attól függ, mit tartunk kedvesnek. de biztos nem a csendesebb fajta és visszafogott.

és persze itt midnenki pont ilyen lány, akit kersel. és mind meg akarja magyarázni, hogy ne a feltűnő lányokat nézd csak, akiket amúgy se keresel.

női logika, ne kérdezz...

és persze mind pont természetes szépségű, sportos, humoros, érdekes, intelligens, meg ehhez hasonlók. csak amikor beszélgetsz velük, 2 mondat után kicsit árnyaltabbá válik a kép.

de hogy őszinte legyek, szerintem te sem vagy olyan ember, akinek ilyen lány való.

"Akarjátok azokat, akik természetesek és kedvesek és ilyenek, mint a kérdésben leírtak.. akarjatok olyan csajokat, akik nem divatmajmok :)"

mesélj magadról, te hogy nézel ki és téged hol lehetne megismerni? csak mert vagyunk egy páran, akik évek óta már csak nőimitátorokat találnak.

2014. márc. 8. 23:29
 23/23 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, de én kapcsolatban élek. Egyébként nehéz a dolgotok, ha olyat akartok, mint én.

Nem fényezem magam, félreértés ne essék!!! Csak mostanában mindenki azt szereti, ha nyalnak neki /nem fizikailag;)/, nem lehet önálló véleményed. Nekem barátaim sincsenek, mert a fiúk le akarnak velem feküdni, a csajok meg mint műkörmöshöz járnak meg úgy hordják a gyűrűt, hogy nem normálisan van az ujjukon, hanem sokkal kisebb méretű, mint az ujjuk és a 2. ujjpercen hordják...a táskát meg úgy viszik, mintha csuklóficamuk lenne és nem tudnák normálisan megfogni :(

Az én párom is egy ilyen csajnak udvarolt a minap...biztos van ezekben a lányokban is valami jó..de a seggüket nem tudják kitörölni azzal a műkörömmel, az is tuti... :( Szóval ne mondd nekem, hogy olyan lányt kerestek, mint én, miközben kacérkodtok olyan csajokkal, akik full az ellentétem... :(

2014. márc. 9. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!