Vannak itt normális, kedves lányok?
Nem bunkók, kedvesek, aranyosak, szerethetőek, szeretik ha becézgetik, ölelgetik őket, kicsit csendesebbek, visszafogottabbak.
Az ilyen csajok már kihaltak?
18/F
szórakozóhelyen biztos nincs ilyen. igaz attól függ, mit tartunk kedvesnek. de biztos nem a csendesebb fajta és visszafogott.
és persze itt midnenki pont ilyen lány, akit kersel. és mind meg akarja magyarázni, hogy ne a feltűnő lányokat nézd csak, akiket amúgy se keresel.
női logika, ne kérdezz...
és persze mind pont természetes szépségű, sportos, humoros, érdekes, intelligens, meg ehhez hasonlók. csak amikor beszélgetsz velük, 2 mondat után kicsit árnyaltabbá válik a kép.
de hogy őszinte legyek, szerintem te sem vagy olyan ember, akinek ilyen lány való.
"Akarjátok azokat, akik természetesek és kedvesek és ilyenek, mint a kérdésben leírtak.. akarjatok olyan csajokat, akik nem divatmajmok :)"
mesélj magadról, te hogy nézel ki és téged hol lehetne megismerni? csak mert vagyunk egy páran, akik évek óta már csak nőimitátorokat találnak.
Aranyos vagy, de én kapcsolatban élek. Egyébként nehéz a dolgotok, ha olyat akartok, mint én.
Nem fényezem magam, félreértés ne essék!!! Csak mostanában mindenki azt szereti, ha nyalnak neki /nem fizikailag;)/, nem lehet önálló véleményed. Nekem barátaim sincsenek, mert a fiúk le akarnak velem feküdni, a csajok meg mint műkörmöshöz járnak meg úgy hordják a gyűrűt, hogy nem normálisan van az ujjukon, hanem sokkal kisebb méretű, mint az ujjuk és a 2. ujjpercen hordják...a táskát meg úgy viszik, mintha csuklóficamuk lenne és nem tudnák normálisan megfogni :(
Az én párom is egy ilyen csajnak udvarolt a minap...biztos van ezekben a lányokban is valami jó..de a seggüket nem tudják kitörölni azzal a műkörömmel, az is tuti... :( Szóval ne mondd nekem, hogy olyan lányt kerestek, mint én, miközben kacérkodtok olyan csajokkal, akik full az ellentétem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!