Vannak itt normális, kedves lányok?
Figyelt kérdés
Nem bunkók, kedvesek, aranyosak, szerethetőek, szeretik ha becézgetik, ölelgetik őket, kicsit csendesebbek, visszafogottabbak.
Az ilyen csajok már kihaltak?
18/F
2014. márc. 8. 22:04
11/23 anonim válasza:
Ha kihaltak akkor csak én élek tévedésben :( Nem tartom magam bunkónak, nagyképűnek meg a többi amiket általában elmondtok... Kedves vagyok az emberekkel, szeretem ha ölelgetnek 16/L
12/23 anonim válasza:
ez már rég nem normális. kb 10 éve voltak még ilyenek, ma már expedíciót kell szervezni a felkutatásukra. mert ha vannak is, biztos nem itt neteznek, elbújnak avilág elől. másképp hogy lehetnének kedvesek, és nem átlagos beképzelt flegma lotyók?
13/23 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok merre jártok ti :)
Szórakozóhelyeken nem igen látni.
2014. márc. 8. 22:38
14/23 A kérdező kommentje:
Akkor én barátnő nélkül maradok...
2014. márc. 8. 22:39
15/23 anonim válasza:
Vannak, csak általában ők nem olyan külsőbe vannak burkolva, ami minket érdekel, ezért maradnak nekünk a sekélyes riban*ok..
16/23 anonim válasza:
jelentem, nem haltam ki MÉG :)
inkább kiközösítenek, mert nem vagyok nagyszájú, vagy menő ribi, aki állandóan fotózza magát és hülye fejeket vág :(
17/23 anonim válasza:
előző vagyok: ne azokat a csajokat akarjátok megszerezni, akik kihívóan öltöznek és hűdenagyonmenők... akik sminkelik magukat 6kg vakolattal.. műköröm, műhaj, műszempilla, műcici, műminden.. :( Akarjátok azokat, akik természetesek és kedvesek és ilyenek, mint a kérdésben leírtak.. akarjatok olyan csajokat, akik nem divatmajmok :)
18/23 anonim válasza:
Én nem a mű p*csákat szeretem, de sajnos nehéz normális nőt találni.
19/23 anonim válasza:
mindegy csaj egyforma manapság :( illetve.. az a divat, hogy attól vagy egyéniség, hogy ugyan úgy nézel ki, mint az összes többi divatpi*a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!