Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaha sikerülhet mind a...

Valaha sikerülhet mind a 10-et megtalálnom?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és van egy listám 15 éves korom óta. 10 olyan dolog/elvárás szerepel rajta, amit imádnék, ha benne lenne egy pasiban.
2014. márc. 8. 19:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Olyan barátot szeretnék, aki magabiztos, nem csak belül, hanem a megjelenése is ezt sugallja, aki spontán, és nem bekategorizálható. Legyen beszédes, és szórakoztató. A határtalan fantázia sem hátrány. Jóindulatú, de nem sértődik meg egy kiadós veszekedésen sem, hanem hajlandó megoldást találni a békülésre. Szeressen kiruccanni, ne legyen otthon ülő típus. Ne riadjon vissza egy rántotta elkészítésétől, és legyen életstílusa, amit élvez, és ez sugárzik is belőle.
2014. márc. 8. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Az életstílus hibádzik egyedül. Bevallom, ha több pénzem lenne, mennék én mindenfelé, lenne nekem életvitelem. De így sajnos jelenleg nem engedhetem meg magamnak ezt. Na meg persze nem a tv-ben vetített Berki félék kellenének, hogy báziselvárásként szolgáljanak.

A többi stimmel.

2014. márc. 8. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:
9%

ez a kedvencem :D

gyengéden erőszakos, figyelmesen férfias, lágyan macsó. főzőcskézzen, utazzon, nézzen ki jól

az ilyen nőket nem sajnálom nagyon amikor kidobják egy suex után

2014. márc. 8. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ne riadjon vissza egy rántotta elkészítésétől..."

Itt buktam el, mert bár annyira egyszerűnek tűnik, sosem voltam elégedett a végeredménnyel. Mennyivel jobb egy omlettnek nekiállni, annál legalábbmondhatom, hogy ilyenek kell lennie.

2014. márc. 8. 20:04
 15/16 Moszuke ***** válasza:

hát ez a lista a pasi megfelelője ennek a változatnak:

legyen hosszú lábú, szép arcú, intelligens, kedves, odaadó, peckes mellű, jó alakú, szex imádó, hűséges, egészséges, jókedvű, mosolygós, nem hisztis, nem akaratos, határozott, őszinte, magabiztos, nem szeszélyes, társaság kedvelő vagy éppen nem, szeret és tud főzni, abszolút nem hízékony, nem akar gyereket, szűz, az anyja tök jó fej, stb..

nyilván ha ennek a félkész listának megfelelsz akkor majd találsz olyan pasit akit te keresel.

2014. márc. 8. 20:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogy magamra ismertem.. A főzés ráadásul a hobbim ^_^ de nekem van barátnőm ^^
2014. márc. 8. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!