Valaha sikerülhet mind a 10-et megtalálnom?
Az életstílus hibádzik egyedül. Bevallom, ha több pénzem lenne, mennék én mindenfelé, lenne nekem életvitelem. De így sajnos jelenleg nem engedhetem meg magamnak ezt. Na meg persze nem a tv-ben vetített Berki félék kellenének, hogy báziselvárásként szolgáljanak.
A többi stimmel.
ez a kedvencem :D
gyengéden erőszakos, figyelmesen férfias, lágyan macsó. főzőcskézzen, utazzon, nézzen ki jól
az ilyen nőket nem sajnálom nagyon amikor kidobják egy suex után
"Ne riadjon vissza egy rántotta elkészítésétől..."
Itt buktam el, mert bár annyira egyszerűnek tűnik, sosem voltam elégedett a végeredménnyel. Mennyivel jobb egy omlettnek nekiállni, annál legalábbmondhatom, hogy ilyenek kell lennie.
hát ez a lista a pasi megfelelője ennek a változatnak:
legyen hosszú lábú, szép arcú, intelligens, kedves, odaadó, peckes mellű, jó alakú, szex imádó, hűséges, egészséges, jókedvű, mosolygós, nem hisztis, nem akaratos, határozott, őszinte, magabiztos, nem szeszélyes, társaság kedvelő vagy éppen nem, szeret és tud főzni, abszolút nem hízékony, nem akar gyereket, szűz, az anyja tök jó fej, stb..
nyilván ha ennek a félkész listának megfelelsz akkor majd találsz olyan pasit akit te keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!