Hogyan/Hol tudnék nyáron fiút találni magamnak? 14/L
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 19:10
1/11 anonim válasza:
Ha jól nézel ki: bárhol
Ha kevésbé: majdnem bárhol
2/11 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok:) majd jön egy fiú neked is nekem is... remélem ;) majdnem14/L
3/11 C0r3 válasza:
Siófok. Persze csak akkor,ha egynapos kalandot szeretnél. Amúgy meg ha jól nézel ki akkor szinte akárhol. Még a gyakorikerdesek-en és facebookon is. Bár szerintem nem lesz rá szükséged. :) (16F,Siófok)
4/11 anonim válasza:
De cuki! :P
Hm, el vagy ám késve :D
Járj ki sokat a strandra, parkokba, menj el táborokba, programokra. Tuti siker.
6/11 anonim válasza:
Ha még valaki jön, akkor négyen egy gatyában...én is szeretnék magamnak egy társat, csak sajna, nem igazán járok társaságba :(
7/11 A kérdező kommentje:
Szinte a fél nyarat a strandon fogom tölteni, csak az a baj, hogy családdal, és hát így azért elég nehéz lesz.
Egyébként mióta kiírtam a kérdést, négy új üzenetem jött:DD Jézusom:D
2014. márc. 8. 19:24
8/11 anonim válasza:
Válassz ki egyet aztán már van is pasid.
9/11 anonim válasza:
mi csajok tartsunk össze...pasikeresésihadművelet indul:DDD
10/11 anonim válasza:
#9es voltam annyi lemaradt h 14vagyok..ja és lányxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!