Fiúk! Mivel lehet 'bevágódni' nálatok?
Általában az összkép az ami engem megfog. Egy átlag-szép (nem bányarém de nem kell hogy bombanő legyen) lány, igényes megjelenéssel, öltözködéssel. Fontos, hogy jól el lehessen beszélgetni (akár humor, akár komoly dolgokról), illetve hogy hűséges legyen :)
F/18
Elsőre természetesen a külső az, amire felfigyelek, de amúgy meg a jó személyiség (mennyire intelligens, mennyire életrevaló, mennyire igényes, mi az érdeklődése, stb...) az, ami döntő.
28/F
Nem a stílus az,ami bejön általában.Szerintem sokszor azok a legüresebb emberek,akik túlzásba viszik ezt a stílus dolgot.Minél több van kívül,annál kevesebb van belül.
Nekem teljesen megfelel,ha egyszerű és visszafogott,de mellette van esze,humora és tartása.
igényes külső, nőies öltözködés, azaz vmi feszülősebb ruci, magassarkú, szolid smink.
ha ez megvan, akkor már lehet foglalkozni a "belső" tulajdonságokkal: intelligencia, humorérzék, kedvesség.
ha intelligens, jól el lehet vele beszélgetni, az többet ér mindennél :)
aztán persze legyen csinos is, az sem árt :)
ha ezek megvannak, baj már nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!