Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok hogy lehet bevágódni? Milyen lány tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 14:32
1/8 anonim válasza:
Formás, szőke, lehet kicsit telt :D kedves aranyos
2/8 anonim válasza:
Lehetőleg csengess, mielőtt bevágódsz :)
Viccen kívül: lehet vékony, átlagos, izmos, vagy nagyon picit husis is :) Haj, szem szín mindegy, de a rövidhajú lányok nálam kizárva.
3/8 anonim válasza:
kedves legyen és semmi modorosság, egyszerű szépség, + bónusz van humora:))
4/8 ASOT válasza:
50%-ban legyen ördög, 50%-ban egy angyal. Külsőre pedig ódákat zenghetnék, de a vékonyabbakra gondolj.
5/8 anonim válasza:
2-es vagyok. Küllemre értettem a kérdést. Belsőre: életvidám, odaadó, hűséges, dinamikus, határozott, csábos, kommunikatív, rendszerető, igényes...
6/8 anonim válasza:
Nekem a csúnya is jó.Csak kedves legyen,és hosszú haja legyen.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. szept. 20. 15:56
8/8 anonim válasza:
legyen szép szeme formás karcsú alkata értelmes arca kis melle de ne túl kicsi olyan pont kézre eső :)
bevágódni meg ha szenvedélyesen jól csókol már megis fogott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!