kár volt belemenni a példába, mert nyilván bonyodalmas és nem tudom pár mondatba tömöríteni, hogy érthető legyen. a konkrét példa alapján csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha tudod, hogy van valaki aki foglalkozik veled és nem csak egy lyuknak lát akkor értelemszerűen illene megtisztelni annyival, hogy őszinte vagy és nem hazudsz, mert annak van értelme. ennyi, ezt nem kell tovább ragozni. milyen érdekes, hogy amikor őszinteségről van szó akkor a nők mindig a női tapintatra hivatkoznak, hogy miért nem mondanak meg dolgokat egyenesen. bezzeg amikor a férfinak kell őszintének lennie akkor mindig az a válasz, hogy igen, mindig legyen őszinte. de az én részemről befejezem ezt a meddő vitát, mert úgy tűnik, hogy a mondandóm nem sikerült megértened, ami lehet az én kifejezőképességem hibája, de meddő vitákra nem szánok több időt.
2014. márc. 7. 22:43
73/79 anonim válasza:
# 72:
Igen, ez hasonló logika, mint amikor beléptem egyszer a barátnőm Facebookjába, mert furán viselkedett és rájöttem, hogy megcsal. Számon kértem rajta a dolgot és még ő háborodott fel azon, hogy én miért nézegetem az ő fiókját? Semmi közöm hozzá. :D
2014. márc. 7. 22:45
74/79 Noydra válasza:
73: Az jó logika.:D
2014. márc. 7. 22:48
75/79 anonim válasza:
na látod kérdező ha egy nő tette volna fel a kérdést h ismerkednél e velem randiznál e velem már 50 levelet kapott volna, hogy hány éves vagy h nézel ki............ennyit erről.
2014. márc. 7. 22:48
76/79 anonim válasza:
Ez komoly? Nőknek könnyebb... menj fel társkereső oldalra csinálj két profilt egy átlag csajt tegyél ki képnek,fiú profilnál meg valami vin dizelt... és nézdmeg kivel beszélnek majd kevesebben
2014. aug. 21. 23:31
77/79 anonim válasza:
"Ne haragudj kérdező, de én is így gondolom. Hogy miért? Tapasztalat. Eddig az összes lány, akihez valami közöm volt, folyamatosan ostromolva volt más fiúk által. Sőt, sokszor válogathattak több fiú közül is és persze előfordult, hogy nem engem választottak. "
de ha olyan lánynak udvaroltál eddig csak, akinek rajtad kívül mindig 100 udvarlója volt, akkor te is a legtutibb bombanőre hajtasz csak rá. Gimis koromban én is szerelmes voltam 1 srácba, de rajtam kívül még a fél iskola az volt. Ebből leesett, hogy nem az én kategóriám. De hát ki miből mit szűr le. Ezek szerint te csak oylan nőkre buktál eddig, akik a legtutibbak voltak.
2015. máj. 27. 01:57
78/79 anonim válasza:
"Egy csinos nőnek akad vagy 1000 pasi akinek kéne.
1 átlagos normális pasinak kb. 1 nő akad."
A CSINOS nő összehasonlítva az ÁTLAGOS pasival. tudod egyszer láttam egy összehasonlítást arról, hogy ki énekel jobban: Justin Bieber vagy Paul McCartney. Justin Bieberről ott volt egy videó, amit 20 éves korában vettek fel róla a stúdióban. Meccáról ott volt egy élő felvétel kb. 70 éves korában. És egy régebbi dalát énekelte. Kijött,hogy paul Mccartney rosszabb énekes, mint J.B. Ugye érted?
2015. máj. 27. 02:12
79/79 anonim válasza:
Egyébként meg mondjátok, hogy a nő legyen normális stb. Egyszer a neten volt egy nő által írt cikk, ahol elmondta, hogy szerinte a nők nem viselkednek jól a pasikkal, felsorolta, miket tart rossznak a nőkben stb. Erre az összes férfi kommentben az volt, hogy na, tuti leszbikus, nem az, hogy itt egy normális nő, tessék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!