Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek van abban igazság,...

Szerintetek van abban igazság, hogy az igazán jóképű férfiak nem igazán kezdeményeznek? Inkább ők várják el, hogy kezdeményezzenek náluk, mert ők degradálónak tartják?

Figyelt kérdés
Ilyen igazi 10/10-es férfiakra gondolok.
2014. márc. 7. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Itt ilyenek nincsenek,mert 10/10 férfinak nemcsak a külseje miatt annyi.
2014. márc. 7. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha egy férfinak nagyon kell valaki, igazán tetszik neki valaki, akkor kezdeményez is.
2014. márc. 7. 19:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem is itt keresek ilyeneket. Olvasd el mégegyszer, mit írtam!
 4/6 A kérdező kommentje:
Az előbbi az első válaszolónak szólt. Másodiknak köszi.
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem nincs. hozzá tartozik a 10/10-hez, hogy ő hódít, mint egy igazi férfi. no meg, ha egy hasonló csajt akar, akkor a szintén 10/10-es csaj nem fog kezdeményezni.
2014. márc. 7. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:
El kéne felejteni a skatulyákat.Attól,hogy a te szemedben valaki 10/10-es,még kezdeményezni fog,ha akar tőled valamit.Viszont ez nem azt jelenti,hogy neked például tilos.Az én szememben a párom külsőre-belsőre álompasi,mégis én kezdeményeztem inkább nála,és nem azért,mert büszke,hanem mert félénk.Kellő bátorítás után persze már ő tepert.
2014. márc. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!