Gáz ha egy fiú csak 163-165 cm magas?
Figyelt kérdés
Nagyon alacsonynak érzem magam...körülöttem lányok,fiúk szinte mind magasabbak és így úgy érzem hogy lányoknál esélyem nem lesz... és sajnos nem tehetek róla nem tudom hogy fogok-e még nőni de ha nem akkor meg..nem nagyon látok magasabb lányt alacsonyabb fiúval :( 16/F2014. márc. 7. 19:17
1/6 Ahol megállt az idő válasza:
"nem nagyon látok magasabb lányt alacsonyabb fiúval"
Mert neked feltétlenül a magas lányok kellenek? Vannak nálad alacsonyabb lányok is,nézelődj ott.
:)
2/6 A kérdező kommentje:
úgy értettem hogy csak magas lányokat látok...persze jó lenne egy alacsonyabb meg én nem nagyon nézem a magasságot..csak annyira reménytelennek érzem magam...
2014. márc. 7. 19:22
3/6 anonim válasza:
tény, hogy sokkal nagyobb hátránnyal indulsz, de ettől még hülyeség ezen rágódni. ettől még nem lesz megoldva a probléma. amíg saját magad nem tudod elfogadni, mindegy mit írunk.
4/6 liza6789 válasza:
ez ellen nem tehetsz semmit sajnos :/ de ha jobban körülnézel akkor nagyon sok alacsony lányt fogsz látni akik nem akarnak 190 centis pasit maguknak .( pl én is kicsi vagyok XD ) 15L
5/6 anonim válasza:
nem gáz, de sok alacsony lány van. Én is csak 155 cm vagyok . Ha 16éves vagy, akkor lehet h nőni fogsz még. Nekem is volt egy osztálytársam, aki 16évesen 165 cm volt, azóta eltelt 10év és már 180 körül van. Szóval ne aggódj, ha nem is nőnél , akkor is találsz alacsony lányt.
6/6 anonim válasza:
találsz alacsony lányt, csak ő neki te nem fogsz kelleni
én már csak tudom én is csak 165centi maradtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!