Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy találhatnék rá? SOOS...

Zolush kérdése:

Hogy találhatnék rá? SOOS Hogy vagy hol kezdjem a keresést?

Figyelt kérdés

Nos!

Ma voltam egy munkamegbeszélésen ahol kb. rajtam kívül még 120 ember volt. Ennyi emberből volt ott valaki aki annyira megtetszett hogy azóta sem tudom hogyan verjem ki a fejemből..Úristen egy kincs volt :P

A baj a következő: Semmit sem tudok róla sem a nevét sem azt hogy lakik egyszerűen semmit.Nagyon sokan voltunk ott kb 2 óra várakozás után ő elment , én nagyon megszeretném ismerni megkeresni felkutatni de fogalmam sincs hogy mégis merre hogyan induljak el ezen az úton. Felmentem fb-re beírtam annak a városnak a nevét ahol voltunk a megbeszélésen de így nem találom hiszen rengeteg ember van fent. Aztán megpróbáltam egy SK.(szlovákiaiiak vagyunk) közösségi oldalon is megkérdeztem több embert nem e volt ma ott a megbeszélésen de eddig még sajnos nem jutottam sehova..Nagyon szeretném őt megismerni. Ez szerelem első látásra :$

Olyan emberkék válaszát várom akik már voltak hasonló helyzetben és pozitív tanácsokkal látnak el. Bocsika hogy hosszúúú :D

2014. márc. 6. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:
kutass fel akkor bárki mást aki ott volt, és kérdezd meg tőle
2014. márc. 6. 23:52
 2/3 A kérdező kommentje:
De senkit sem ismertem azok közül :(
2014. márc. 6. 23:55
 3/3 anonim ***** válasza:

ha be mered vállalni akkor készíttess rólea egy rajzot, arcot vagy akár a ruhája is fontos lehet, és tedd fel facebookra annak a városnak a csoportjába ahol volt az interjú.

Persze csak ha bevállalós vagy ;) :) sok sikert kívánok!

2014. márc. 7. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!