Én romantikus, régimódi dolgokra vágyom, sikerülhet valaha ilyen fiút találnom?
De én pont nem azt akarom, hogy valaki benne legyen, és kérésre csinálja ezeket, hanem magától jusson eszébe... Épp ezért lehetetlenség az egész, mert enélkül hogy jöjet rá bárki is, hogy mikre vágyom?
Romantikázáson igazàból mindent 3rtek, ami romantikus együtt töltött idő, csak így hirtelenjében nem jutott eszembe más példa. :)
Kedves Kérdező!
Minden nap futok, és nem csak lányok után, hanem úgy a hagyományos értelmében is :D Mikor ott vagyok a semmi közepén 2 dolgon szoktam gondolkodni, az egyik az, hogy milyen jó lenne egyszer kijönni ide a bicajjal és piknikezni egy csajjal:) a másik dolog, hogy melyik fa lenne alkalmas arra, hogy felmásszak rá, ha megtámad egy falka kutya xD
Remélem segítettem! :D
Nem is gondoltam volna hogy létezik olyan lány aki ezeket még tudja értékelni. Szerenád: Hajlamos vagyok rá, ötletem bőven akad a megvalósításához, játszom hangszeren, ha megerőltetem magam, megy az ének is. :)Kézcsók: Nem nagy dolog, simán megoldható. Tánc: társastáncot tanulok másfél éve, viszonylag jól is megy. Együtt biciklizés már régi álmom. Piknik, az sokféleképpen megoldható, legjobb egy csendes kis tó mellett.
Léteznek még ilyen jómadarak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!