Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek egy visszahúzódóbb...

Szerintetek egy visszahúzódóbb fiúnak is van esélye barátnőre a mai világban?

Figyelt kérdés

Mert például az osztályomban van egy srác, akinek nagyon jó beszélőkéje van stb. és nem is néz ki rosszul. Neki aztán van szerencséje... Már egy éve együtt van valakivel, de még így is elég sok lánynak tetszik.

De van az osztályomban olyan is, aki visszahúzódó, félénk típus (én is ilyen vagyok mellesleg) neki sincs (és nekem sincs) szerencsénk...

Én például még nem jöttem be senkinek, plusz akinél próbálkoztam eddig mindig csak visszautasítást kaptam. (Tehát még nem volt kapcsolatom)

2014. márc. 6. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocs,de nincs.
2014. márc. 6. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:

aki félénk, annak nehezebben lesz kapcsolata. akár jól néz ki, akár nem.

szóval esélyed van, de lehet sok idő kell majd.

2014. márc. 6. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze. Én ismerek egy visszahúzódó, félénkebb fiút, akinek szép barátnője van. Bár ők régóta legjobb barátok voltak.
2014. márc. 6. 20:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy ezek lesznek a válaszok.

Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még... :D

2014. márc. 6. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak Lakatos Ronaldonak van esélye, mert ő barna, alfa :D
2014. márc. 6. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
van, de a 0hoz közelít ellenben a az aktív srácokkal. ha ilyen marad,sz örökre eyedül maradsz. a nők semmit se fognak tenn iazért, hogy felszedjenek téged. főleg nem egy "vesztes" alakot.
2014. márc. 6. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!