Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálja ezt velem?...

Miért csinálja ezt velem? Miért csak távolról bámul?

Figyelt kérdés
Ha közelebb vagyok hozzá, úgy tesz, mintha semmi sem lenne, alig néz rám. De ha messzebb vagyok, figyeli, hogy nézem-e és sokat bámul. Miért?? Nem félénk fiú!

2014. márc. 6. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy alatalaban nem,de veled szemben megis felenk.Valoszinuleg tetszel neki.:)
2014. márc. 6. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Előzővel egyetértek.
2014. márc. 6. 20:38
 3/5 A kérdező kommentje:

jó lenne. :S

köszönöm a válaszokat!! :)

2014. márc. 6. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

a látszatott sokan fenn tudják tartani, köztük én is. egy átlagos lánnyal simán el tudok beszélgetni, semmi izgalom, mert tudom, hogy nem akarok tőle semmit. de ha meglátok egy olyan csajt...levegőt venni nem tudok.

de amúgy miből gondolod, hogy nem félénk? mert a leírottak alapján nem is ismered.

2014. márc. 6. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
kevéssé ismerem, de beszéltünk már párszor, és akkor eléggé közömbösnek tűnt. másokkal meg kifejezetten nyitottnak...
2014. márc. 6. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!