Egyre jobban vonzanak a vörös hajú csajok. Mi van velem?
22 Éves vagyok, volt már jó pár barátnőm is, de egyiknek sem volt vörös a haja, de kb 1 éve, azt vettem észre magamon, hogy a vörös hajú lányok, sokkal jobban tetszenek, mint egy akármilyen más.. talán ez is valamiféle fetisizmus, ami most jött ki rajtam.. ? :D
Nem kifejezetten mondhatnám azt magamról, hogy a külsőségekre megyek.. Van még rajtam kívül más is, akinél ilyesmi van..?
u.i.: Vörös hajú csajoktól szívesen fogadok privátokat..! :DDD
Akkor úgy tűnik nem csak én vagyok ezzel így.. :D
esetleg ha jönnek még válaszok, kort, meg nemet írjaok pls :D
Járjatok az én sulimba...80% lány, 70% vörös hajú (persze festett, de akkor is). 19/l (nem vörös hajú)
Jah, és amúgy nem kell, hogy félj, tény, hogy a srácoknak a vörös haj tetszik legjobban a lányokon. (sok találgatás van, hogy miért, de nem tudom mi értelme ezeknek, ez így van és kész...szerencsére nem mindenkinek tetszenek ők)
Nekem csak egy futó kalandom volt vörös hajú lánnyal, de azóta erősebb ezafajta vonzalom, lehet Ő volt az oka.. :D
Nekem inkább a természetes vörös haj jön be, a festett annyira nem :) meghát viccesen mutatnék a te sulidba, 22 évesen.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!