Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmúltam 20 éves és még nem...

Elmúltam 20 éves és még nem sikerült barátnőt szereznem mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

2014. márc. 6. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Kicsit gondolkozz el, hogy mit szúrhattál el eddig. Biztos volt már akit kiszemeltél, és biztos, hogy léptél is felé valamilyen szinten (ha nem akkor ez a gond)..

Nézz magadba, mit csinálsz rosszul, esetleg próbálj egyszerre 2-3 lányt fűzni (persze csak okosan), hátha úgy hamarabb összejön valamelyikkel (ez esetben a többit okvetlen informáld róla, hogy maradjon meg barátnőnek, hátha esetleg később még jól jöhet :D)

Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!

2014. márc. 6. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Vársz és nem emiatt görcsölsz, mert akkor még inkább kudarcnak érzel bármilyen visszautasítást pl. Foglald le magad és élvezd ki az egyedüllétet. Akkor is vágysz valakire.
2014. márc. 6. 19:57
 3/8 anonim válasza:

Szerintem ketess egy lányt (pl:disco,fesztiválok,parkok)aki méltó arra ,hogy ő legyen az első.Odamèsz hozzá megkèrded a nevèt,aztán ha ez megvan beszélgettek picit mejd elkéred a számát utána elhívod randira valahova, ha ez megvan időpont talihelyszín lefikszálva félig nyert ügyed van.Viszel neki ajándékot.Aztán még pár randi és már jártok is.

17/f

XD:-)

2014. márc. 6. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha 20-on túl nem volt még nőd, akkor csúnya vagy, esetleg alacsony. Ezt csak pénzzel tudod kompenzálni, semmi mással.
2014. márc. 6. 20:14
 5/8 anonim válasza:

Szerintem ennek egy oka lehet csak: nem a megfelelő lányoknál próbálkozol.

Gyakran esnek a férfiak ebbe a hibába, nem érzékelik ki van velük egy szinten.

Talán olyan lányokkal próbálkoztál akik "túl jók" hozzád, értsd: jobbat is találhatnak nálad.

Előttem valaki szólt a magasságról. Te milyen magas vagy?

2014. márc. 6. 20:29
 6/8 A kérdező kommentje:
180 magas vagyok szóval nem ez a probléma szerintem inkább a tapasztalathiányból fakadó önbizalomhiány
2014. márc. 6. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Mikor múltál el 20 éves?

Am nem lehet, hogy az elvárásaid nagyok? (csak egy ötlet)

Ha gondolod, és szeretnél beszélgetni, írhatsz. 19/l

2014. márc. 6. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor marad az, h csúnya vagy. Az önbizalomhiány nem akadály, ha legalább annyi önbizalmad van, h próbálkozz.
2014. márc. 7. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!