Elmúltam 20 éves és még nem sikerült barátnőt szereznem mi tévő legyek?
Kicsit gondolkozz el, hogy mit szúrhattál el eddig. Biztos volt már akit kiszemeltél, és biztos, hogy léptél is felé valamilyen szinten (ha nem akkor ez a gond)..
Nézz magadba, mit csinálsz rosszul, esetleg próbálj egyszerre 2-3 lányt fűzni (persze csak okosan), hátha úgy hamarabb összejön valamelyikkel (ez esetben a többit okvetlen informáld róla, hogy maradjon meg barátnőnek, hátha esetleg később még jól jöhet :D)
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!
Szerintem ketess egy lányt (pl:disco,fesztiválok,parkok)aki méltó arra ,hogy ő legyen az első.Odamèsz hozzá megkèrded a nevèt,aztán ha ez megvan beszélgettek picit mejd elkéred a számát utána elhívod randira valahova, ha ez megvan időpont talihelyszín lefikszálva félig nyert ügyed van.Viszel neki ajándékot.Aztán még pár randi és már jártok is.
17/f
XD:-)
Szerintem ennek egy oka lehet csak: nem a megfelelő lányoknál próbálkozol.
Gyakran esnek a férfiak ebbe a hibába, nem érzékelik ki van velük egy szinten.
Talán olyan lányokkal próbálkoztál akik "túl jók" hozzád, értsd: jobbat is találhatnak nálad.
Előttem valaki szólt a magasságról. Te milyen magas vagy?
Mikor múltál el 20 éves?
Am nem lehet, hogy az elvárásaid nagyok? (csak egy ötlet)
Ha gondolod, és szeretnél beszélgetni, írhatsz. 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!