A lányoknak mi nem teszik a rockerekben és mit esznek a pávákban és az izomtornyokban? 15/F
Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 14:50
21/31 anonim válasza:
20
te tényleg egy igazi kislány vagy, azt meg nehogy már te mond meg hogy mit csináljak.
22/31 anonim válasza:
Az én rockerem a világ legjobb pasija. 39 ma már konszolidált családapa de ha szòl az ACDC vagy az Iron Naiden ma is úgy nyomja mint 10 éve. Ezt én nagyon szeretem.
23/31 anonim válasza:
Páwa tutoriál. :-)
25/31 BíborHorse válasza:
Én spéci undorítónak találom a páwákat. Nem egy olyat láttam, akire elsőre azt hittem, hogy lány. A rockerek határozottak és kemények, ez fog meg bennük. Nem pedig (már bocs) femininek, mint a páwák.
26/31 anonim válasza:
engem a rockos vonz, és ahogy végigolvastam a kommenteket nem vagyok egyedül :)
15L
27/31 anonim válasza:
Ezt nem vágom itt mindenki azt írja h a rocker tetszik neki, de az utcán folyton csak így: csaj+páwa. Na most mi is van? Bár lehet h csak én vok vak xD
28/31 anonim válasza:
Nekem a rocker srácok jönnek be :)
15/L
29/31 anonim válasza:
Igazából nem szeretem,ha valaki végletekben gondolkodik,és külső alapján ítél.Viszont kifejezetten taszít a divatmajom külső,ugyanígy az gyúrós fiúk sem az eseteim,a rockereket meg emberileg tisztelem és becsülöm,mert jófejek többnyire,de valóban sok akad köztük,aki mint férfi,igénytelen a szememben.Ezzel nem általánosítani szeretnék,de én ezt tapasztaltam.Így egyik csoport tagjai közül sem választanék,egyszerűen nekem egy átlagemberre van szükségem,aki becsül és szeret.Persze ha rockot hallgat,és megfelel az elvárásaimnak,természetesen nem fogom magamtól elhajtani,de ne is skatulyázza be magát.Az én párom is a rockot szereti,de nem elvakult rocker.Egyébként én is meghallgatom ezt a stílusú zenét,Tankcsapda meg nagy kedvenc. :-)
30/31 anonim válasza:
Én is azt vettem észre, hogy itt legtöbben a rockereket szeretik, míg a környéken senki nincs olyan, aki amúgy rockzenét hallgatna...
Itt hamar összegyűlünk, sajnos a valóságban másképp működik.
Amúgy meg én is a rockereket szeretem, de mifelénk nem minden utcasarkon sétál ilyen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!