A lányoknak mi nem teszik a rockerekben és mit esznek a pávákban és az izomtornyokban? 15/F
szar zenét hallgatnak, csiga testűek, a legtöbbnek nem csak hosszú de ugyan olyan vékony szálú haja van mint egy nőnek, igénytelenek, és egyáltalán nincs egyéni ízlésük ezért "bekasztolják" magukat és ugyan úgy öltözködnek mint 1000 másik
a páwákról is hasonló a véleményem, egyen emberek
azzal meg hogy valaki izmos és úgy néz ki mint egy férfi és nem mint egy mell nélküli lány nem tudom mi a bajod,
én azt nem értem hogy jöhet be egyetlen normális(ezek szerint nem is jönnek be) lánynak egy tipikus rocker,
úgyhogy először nézz magadba mielőtt a körülötted lévő embereket hibáztatod a saját hibáidért, hogy annyira nem vagy férfi hogy nem tudsz összeszedni egy normális csajt, gart.
18/F
12-es miért általánosítasz?
Neked mi a jó zene?Amit 5 hónap alatt mindenki elfelejt és "lejárt lemezzé" válik?
Mi az,hogy minden rocker hosszú hajú? Alig van fél centis hajam...
Akiket ismerek nem igénytelenek és én sem vagyok az.
Attól mert valaki rocker nem lehet egyéni ízlése?
"úgy öltözködnek mint 1000 másik" Én úgy öltözködöm mint egy átlag ember.
És egy kérdésem lenne feléd: Hogy tudsz fals világban élni?
18
lépj egy lépést hátra és úgy nézd az egészet, alapból a kérdés általánosít:
általánosítja a lányokat hogy nekik nem tetszenek a rockerek, és hogy a páwák és az "izomtornyok" igen, ez rohadt lenéző a női nemmel szemben, válasz képpen a színvonalhoz alkalmazkodva általánosítottam és te is ezt teszed, "én úgy öltözködöm mint egy átlag ember" szerinted létezik átlag ember?? ha meg nem úgy öltözködsz mint egy rocker akkor miért is utasítanának vissza a lányok mert rocker vagy??
én progresszív rock-ot hallgatok, de ennek semmi köze az egészhez
az én kérdésem pedig az hogy, hogy vagy képes gondolkodás nélkül, mindent szűk látókörűen megítélni??
18/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!