Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányoknak mi nem teszik a...

A lányoknak mi nem teszik a rockerekben és mit esznek a pávákban és az izomtornyokban? 15/F

Figyelt kérdés

2014. márc. 6. 14:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%
Nekem mindig is a rocker fiúk jöttek be :) 16/L
2014. márc. 6. 15:26
 12/31 anonim ***** válasza:
58%

szar zenét hallgatnak, csiga testűek, a legtöbbnek nem csak hosszú de ugyan olyan vékony szálú haja van mint egy nőnek, igénytelenek, és egyáltalán nincs egyéni ízlésük ezért "bekasztolják" magukat és ugyan úgy öltözködnek mint 1000 másik

a páwákról is hasonló a véleményem, egyen emberek

azzal meg hogy valaki izmos és úgy néz ki mint egy férfi és nem mint egy mell nélküli lány nem tudom mi a bajod,

én azt nem értem hogy jöhet be egyetlen normális(ezek szerint nem is jönnek be) lánynak egy tipikus rocker,

úgyhogy először nézz magadba mielőtt a körülötted lévő embereket hibáztatod a saját hibáidért, hogy annyira nem vagy férfi hogy nem tudsz összeszedni egy normális csajt, gart.

18/F

2014. márc. 6. 15:27
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Rockerek, páwák...mi van az emberekkel?
2014. márc. 6. 15:35
 14/31 anonim ***** válasza:
78%
a rockerek menők, a páwák homi kis nyomorékok, az izomtornyok meg ostobák? valóban ilyen egyszerű lenne a világ? én szégyenlem magam HELYETTETEK!
2014. márc. 6. 16:07
 15/31 A kérdező kommentje:
wáó ez kemény volt öreg :)
2014. márc. 6. 16:08
 16/31 GarabonciásLány válasza:
100%
Nem az a lenyeg hogy pawa rocker vagy izomtomeg, hanem hogy vicces es kedves-e :) persze azert a rockerek elonnyel a pawak meg hatrannyal indulnak nalam :D 16/l
2014. márc. 6. 17:38
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a rocker, mint a páwa, de én az átlag kedves aranyos srácokra bukom általában, nyehehe :). Az izom nekem nem jön be, inkább mackós, de attól még azokkal nincs semmi baj. A páwával már inkább szerintem, nem férfiasak és ízléstelenek. Én szeretem, ha egy férfi férfi, nem pedig rózsaszínt hord és vasalja a haját...
2014. márc. 6. 17:43
 18/31 anonim ***** válasza:
80%

12-es miért általánosítasz?

Neked mi a jó zene?Amit 5 hónap alatt mindenki elfelejt és "lejárt lemezzé" válik?

Mi az,hogy minden rocker hosszú hajú? Alig van fél centis hajam...

Akiket ismerek nem igénytelenek és én sem vagyok az.

Attól mert valaki rocker nem lehet egyéni ízlése?

"úgy öltözködnek mint 1000 másik" Én úgy öltözködöm mint egy átlag ember.

És egy kérdésem lenne feléd: Hogy tudsz fals világban élni?

2014. márc. 6. 18:49
 19/31 anonim ***** válasza:

18

lépj egy lépést hátra és úgy nézd az egészet, alapból a kérdés általánosít:

általánosítja a lányokat hogy nekik nem tetszenek a rockerek, és hogy a páwák és az "izomtornyok" igen, ez rohadt lenéző a női nemmel szemben, válasz képpen a színvonalhoz alkalmazkodva általánosítottam és te is ezt teszed, "én úgy öltözködöm mint egy átlag ember" szerinted létezik átlag ember?? ha meg nem úgy öltözködsz mint egy rocker akkor miért is utasítanának vissza a lányok mert rocker vagy??

én progresszív rock-ot hallgatok, de ennek semmi köze az egészhez

az én kérdésem pedig az hogy, hogy vagy képes gondolkodás nélkül, mindent szűk látókörűen megítélni??

18/F

2014. márc. 6. 19:02
 20/31 A kérdező kommentje:
öreg fogjad vissza magad oké ha nem teszik menj el
2014. márc. 6. 19:58
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!