Valakinek van kedve beszélgetni egy ilyen lányal?
Figyelt kérdés
Akinek van kedve írjon de leginkább 10-22közöttiek!Flegma vagyok,dilis imádom a rapp-et és szeretek új dolgokat kipróbálni és most extrém sportokra gondolok a külsőm nem túl extrém csak néha a hajam van festve de csak kimosható hajfestékkel de ak lila,rózsaszín,zöld!Sminkelni csak hétvégenként szoktam de ak néha erősen néha csak természetesen!Kb. Ennyi és fiúkkal ésányokkal is szivesen beszélgetek!2014. márc. 4. 20:43
11/19 anonim válasza:
írj rám
én eldumálok bárkivel messze van még reggel 6 addig meg "dolgozom"
12/19 anonim válasza:
Viccesek vagytok. Nem tudtam hogy van olyan ember, aki szívesen beszélget flegma emberekkel. Kanos állatok...
13/19 A kérdező kommentje:
Tök jó megdicsértek titeket viccesek vagytok!!
Am meg:
Flegma vagyok bocs má
Ha nem tetszik ak csá
Ha tetszik ako szójá
Spanok leszünk oszt csá
2014. márc. 4. 21:17
14/19 anonim válasza:
Ez de szar. Remélem lassan felnősz. A flegmaság nem raj, nem leszel tőle menő, szánalmas leszel tőle.
15/19 anonim válasza:
Ne törődj velük. :) beszélhetnéked van? beszélj hozzám. :)
16/19 A kérdező kommentje:
Nem érdekel ha szar ak nem kell olvasni
2014. márc. 4. 21:25
18/19 A kérdező kommentje:
Csongrád megyében
2014. márc. 4. 21:33
19/19 anonim válasza:
Amikor írtam még nem tudtam. Mellesleg a 'Szerelem, szex kategóriá'-ba írtad. Èn innen gondoltam. Amúgy meg, ez a 'rapp', vagy mi, semmi. Nulla. Olvastál már életedben rendes verseket?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!