Valakinek van kedve beszélgetni egy ilyen lányal?
Figyelt kérdés
Akinek van kedve írjon de leginkább 10-22közöttiek!Flegma vagyok,dilis imádom a rapp-et és szeretek új dolgokat kipróbálni és most extrém sportokra gondolok a külsőm nem túl extrém csak néha a hajam van festve de csak kimosható hajfestékkel de ak lila,rózsaszín,zöld!Sminkelni csak hétvégenként szoktam de ak néha erősen néha csak természetesen!Kb. Ennyi és fiúkkal ésányokkal is szivesen beszélgetek!2014. márc. 4. 20:43
4/19 A kérdező kommentje:
1-es ha írsz ak persze
És igen 13 vagyok
2014. márc. 4. 20:46
5/19 anonim válasza:
ez most komoly????? 13 évesen 22 évessel akarsz összejönni? hova fajult ez a világ :(
7/19 A kérdező kommentje:
5 ki beszélt arról hogy én bárkivel is össze akarok jönni??Te agyon iskolázott!
6 oké ak írj
2014. márc. 4. 20:56
8/19 anonim válasza:
nem mondta, hogy kapcsolatot akar, csak beszélgetni.....
9/19 anonim válasza:
13 éves vagy. TIZENHÁROM ÉVES VAGY! Mit akarsz? Fested a hajad, sminkelsz, és 22 évesekkel akarsz járni. Figyelj, én megértelek, oké, felnőtt vagy, de azért ne legyél "túl" felnőtt, jó?
14/L
10/19 A kérdező kommentje:
Tanuljatok már meg olvasni ti IQ betyárok én nem járni akarok
2014. márc. 4. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!