Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet hogy bunkó voltam és...

Lehet hogy bunkó voltam és nem fog többet írni? Írjak én rá?

Figyelt kérdés

Neten ismertem meg a fiút kissé nyomulós a stílusa emiatt kicsit bunkóztam vele.Volt hogy nem válaszoltam a leveleire és egyszer azt kérdezte hogy ez azt jelenti-e hogy nem kedvelem őt? Persze,én kedvelem őt csak néha sok a nyomulás és ezért hagyom ott..

Eddig mindig írt ha fent voltam de most már nem ír...volt már szó taliról és úgy gondoltam ezzel az indokkal ráírhatnék...

De nem szeretek "hódolni" egy fiúnak...szerintetek ráírjak vagy még várjak hátha ő ír?

2014. márc. 4. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, h gondolatolvasó lenne, szal írj neki, és mondd el, h miért csináltad ezt!
2014. márc. 4. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Írj rá. Szerintem kicsit megbántódott.
2014. márc. 4. 19:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha csak levelet hagyok neki azzal a szöveggel hogy "Szia! Lehet hogy kicsit bunkón viselkedtem és nem írtam vissza neked..neharagudj.Gondolkoztam a találkozón és lehet hogy megtudjuk oldani.." vagy ez túl nyálas egy lánytól?
2014. márc. 4. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Sztem ez teljesen jó :)
2014. márc. 4. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó ha ezt írod :D

sok sikert :D

2014. márc. 4. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne írjál neki! Hagyd szegényt békében!

- "kicsit bunkóztam vele"

- "nem szeretek "hódolni" egy fiúnak"

Isten óvjon minden ilyen lánytól/nőtől!!

2014. márc. 5. 12:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem írtam neki...viszont ő rám írt tehát télleg érdeklem.Mindenesetre köszönöm a valaszokat! :)
2014. márc. 6. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!