Te is szociális fóbiában szenvedsz? Oldjuk meg! 22f
Te is szociális fóbiában szenvedsz? Oldjuk meg!
Olyan emberekkel ismerkednék, akik szintén szenvednek a szociális fóbia tüneteitől(nehezedre esik boltba menned egyedul,félsz idegenekkel beszélni,de szeretnél te is normális életet és/de nem szeretnék gyógyszerekkel tömni magukat. Egy kisebb csoportot szeretnék létrehozni(vagyis ez se feltétel,csak legyen valaki,barátkozás céljaból) majd később találkozni, mert talán kevesebb gátlással merjük kimondani a problémánkat egy olyannak, aki szintén átéli. Segíthetnénk egymásnak. Gyakorolni a szorongást előidéző helyzetek kezelését, meg ilyenek. Akit érdekel ilyen nagyon szívesen várom a jelentkezését bárkinek .
Magamról annyit, hogy 22 éves srác vagyok,lassan fél éve élek jelenleg Máltán,szeretem a müveszéteket,sorozatokat,PC játékokat,az elvontabb,humoros embereket,rock,alternativ,metal,pschyhedelikus,drumstep,indie zenéket,de ezektől a dolgoktól eltekintve teljesen normális. Sokan ki sem néznék belőlem, hogy ez a bajom, de ezzel szerintem sokan vagyunk így. Kortól, nemtől függetlenül érdekel a történetetek.. Ha valóban összejönne egy ilyen kisebb társaság,vagy valakivel összebarátkozhatnék, amiben nem nézzük hülyének a másikat, ha furán viselkedik, talán sikerül megszabadulni idővel a megrögzött félelmektől, ami ezt okozza. Ha nem félünk ettől az érzéstől, akkor nem is jön elő a probléma. Nyitottabbak lehetnénk, és aztán ha ezt a nyitottságot át tudjuk vinni az élet más területeire, az meg már tök már jó lenne. Ha már megtanulunk magunkon nevetni, és elfogadni a hibáinkat, az már fél siker, hogy ne féljünk.
És úgy vélem ezek az emberek, köztük én is nem azért nem mernénk találkozni mert nem akarunk. Mi nyitottabbak lennénk, és tudjuk, hogy nem ilyenek vagyunk, mint amilyennek a "betegség" miatt látszunk. És akármennyire fél valaki másokkal találkozni, enyhítheti a félelmet az, hogy tudja, igen neki is ez a baja, és megért majd.Bövebben privátban,vagy : e-mail: wearetherock92@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!