Szerintetek ez jelent valamit (Ő nem közömbös nekem)? 17/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, akivel rengeteg időt töltök. Már az egész várost bejártam vele és mindig volt téma, amiről tudtunk beszélni, még egy bő 2 órás sétánál is. A testbeszéde arra utal, hogy többet akar barátságnál, legalább is az alapján, amit olvastam (ölelésnél karok a derék tájékán és a derekamat az övéhez húzza). Azon is gondolkodtam már, hogy lehet, hogy csak szexet akar, mert egyébként elég sokat beszélünk arról is. 17/L2014. márc. 4. 16:16
1/1 anonim válasza:
Ezt neked kell megtudnod, én szerintem nem basznám el a kapcsolatom, egy ilyen jó baráttal csupán szex miatt, eleve nem is áldoznék rá ennyi időt. Azért még is csak 21. szd egy dugást nem nagy művészet már összeszedni. Legyél azért kicsit bizakodóbb de nem kell naivnak sem lenni. Óvatosan derítsd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!