Mennyire hihetek a megérzésemnek?
18 éves lány vagyok. Csak az utóbbi egy évben kezdtem észre venni, hogy talán érdeklek fiúkat. :D Ezért nincs nagy tapasztalatom abban, hogy mit vehetek felőlük jelnek.
Van egy évfolyamtársam akivel egy óránk közös. Tavaly már többször észrevettem, hogy néz mikor észreveszem elkapja a tekintetét. Gondoltam véletlen. Egészen addig míg ez minden napossá nem vált. (gondoltam minden nap nem lehet ilyen szar a hajam, hogy azt nézze) Aztán rászoktunk arra, hogy mindig köszönünk ha látjuk egymást a folyosón szóval akár naponta 5x is. Mostanában úgy látom kicsit jobban érdeklődik párszor dumáltunk is pedig évekig semmi. Pár hete udvarolt egy csajnak aki aztán elutasította. Szerintem annál a lánynál csinosabb vagyok egy picivel ezért gondoltam lehet esélyem.
Néha azt veszem észre, hogy zavarban van ha esetleg hozzá szólok. Tegnap pedig mintha leakart volna állni velem beszélgetni mikor reggel köszöntünk egymásnak aztán úgy tétovázott és még sem.
A megérzéseim azt súgják, hogy tetszhetek neki de nem tudom ennek mennyire lehet hinni.
Mindig mindenhol azt hallom, hogy a nők megérzik ha tetszenek egy pasinak. Akkor ez most igaz?
És ha mondjuk ezentúl én csak annyit csinálnék hogy ezerrel mosolygok meg néha én rajt hagyom a tekintetem, hogy észre vegye akkor akármennyire beszari is akkor kezdeményezni fog?
Tudom gagyiságnak tűnik ez az egész nem is ez most a legnagyobb problémám de tapasztalatlan vagyok, kell egy kis segítség.
Gondolkodtam azon is, hogy esetleg egyszer írok neki házival kapcsolatban és ha érdeklem akkor elkezd velem beszélgetni. Viszont ha nem akkor meg nagyon szánalmasnak fog tartani. :(
Szóval nem tudom ez mennyire jó ötlet. Még nézem a jeleket és ha szinte már biztos leszek akkor csinálok valami ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!