Egyedül vagyok, nem tudom mi tévő legyek (? ) 20/F
Sziasztok,
Senkivel sem tudok erről rendesen beszélni, ezért itt remélek választ.
20 éves egyetemista vagyok, aránylag jó tanulmányi eredménnyel, és még sem vagyok boldog vagy elégedett az életemmel.
Szociális életem egyenlő a nullával, régi iskoláimból senkivel sem tartom a kapcsolatot. Nem merek nyitni, csöndes és zárkózott vagyok.
Nem vagyok se rút, se túlsúlyos. Ha beszélek is, mindig mosolygósnak, pozitívnak mutatom magam. Mindig meghallgatom a másikat, empatikus lelkiszemetes vagyok, és ha szóba is jön a gondom, azt kapom, hogy "legyek magabiztos", vagy adott esetben "nincs mit vesztenem".
Vallásosság sem segít, hiszek amit hiszek, de az élet továbbra is sz*r.
Alkohol sem segít, meg utána amúgy is, ki visz majd haza?
Felesleges szabadidőm kockulással, meg a gyakorin lógással pazarlom, de ezek se szórakoztatnak.
Még nem volt párkapcsolatom, senkivel sem tudtam még összejönni, és egyre pesszimistább leszek, egyre kevesebb kedvem van az egészhez. Rossz gondolataim is vannak emiatt... legszívesebben nem léteznék.
... egyetemen lett volna egy lány, aki szintén visszahúzódó, és csak álmodoztam arról, hogy odamenjek. Aztán több lehetőséget is elszalasztottam, megelőztek, és még mélyebbre kerültem a reménykedés miatt.
...írhatnék még, de feleslegesnek érzem sorolni a panaszokat, a lényeg, hogy nem vagyok boldog, magányos vagyok, nincs senki akit magamhoz szoríthatnék, vagy csak akivel megbeszélhetném ezt.
Mi tévő legyek?
10. Kérdező!
Ráugranál te azt hiszem, arra aki hagyná! Megértelek!
Ha újból kezdhetném én is, mindent máshogy csinálnék!
Szivesen lennék a helyedben!
Ne eljel mar igy! Nem szabad, csak sajat magadnak csinalsz egyre rosszabbat.
Hatarozd el magad, hogy holnaptol megvaltozik minden...te, a felfogasod, az eleted stb.
Ne ezen gondolkozz, hogy nincs szerencsed, bena vagy, enm vagy boldog, mert akkor tenyleg nem lesz jo. Fogd fel maskepp az egeszet, legy boldog, az lebegjen a szemed elott, hogy jo pasi vagy, igyis ugyis talalsz egy lanyt, nem is kell sok ido elteljeon! Legyel pozitiv, ne hagyd magad, kerdezd meg magadtol, hogy ez igy jo? Igy fogom tovabb is csinalni? Francokat, vege a sok szarakodasnak es jo kedvnek, megvaltoztatod a viselkedesed, mas lesz a kisugarzasod, osszejon az elet minden franko lesz igyis ugyis, ebbe ne legyen ketseged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!