Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki felfedné a titkot,...

Valaki felfedné a titkot, hogy mi zajlik ilyenkor egy fiúban?

Figyelt kérdés
Beszél a lánnyal,kérdéseket tesz fel neki,bámulja,kiderít róla dolgokat,stb...közben meg azt mondja neki,hogy nem érdekli a lány...igyekszik elutasítani,amikor közeledik a lány.
2014. márc. 3. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biokémiai folyamatok tömege.
2014. márc. 3. 22:15
 2/6 Moszuke ***** válasza:
ismerkedik és végül arra jut, hogy nem illenek össze.
2014. márc. 3. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
megismer, vagy olyan dolgokat tudott meg, ami alapján nem vagy neki kellően szimpatikus
2014. márc. 3. 22:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek írom(hasonlót írtatok):Ha már döntött, hogy nem akar velem lenni, akkor egyszerűen nem törődne velem. De megteszi, követ, közeledik a maga módján.
2014. márc. 3. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:

biztos jó a karosszéria és még tépi magát hogy hátha mégsem vagy olyan unszimpatikus jellemre

majd rájön minél többet tud meg annál jobb kiábrándul

2014. márc. 3. 22:45
 6/6 anonim válasza:

Szerintem tetszik neki a lány, és szeretne minnél többet megtudni róla, de félős és hogy ha bármi annyira konkrét, akkor csak simán hárít, mert azt könyebb.

Tipikus szituáció mikor valaki néz egy lányt, aztán megkérdik tőle hogy tetszik-e és rögtön azt mondja rá hogy á dehogy, nem az esetem, közbe meg pont a fordítottjára gondol.

Gondolom te vagy a lány.

Szerintem tetszel neki, de ne siettesd, ismerkedj vele barátkozz vele, de ne siesd el, ne lény annyira konkrét hogy megkérdezd, hogy tetszele-e neki. Ez legyen tabu mondat, vagy téma egy darabig, esetleg alternatív módon elvonatkoztatva kérdezgethetsz óvatosan tőle dolgokat. De ne legyél túl konkrét ebben a témában mert vagy elijeszted, vagy úgy is csak tagadni fog.

hogy meddig?

Hát ez jó kérdés lenne, ember függő. De ha neked tetszik a srác, akkor talán megéri rászánni az időt, ezalatt te is megismered, hogy a félénk személy milyen ember is igazából, így egyre oldódni fog ahogy egyre közelebbinek érez magához. De szerintem ő inkább olyan aki nem szavakkal fejezi ki az érzelmeit. És lehet hogy eleinte neked sem szavakkal kell a témát megközelíteni. Értem úgy mint puszi, megfogod a kezét, mélyen a szemébe nézel, átöleleled, és így próbálod áttörni a falat körülötte, és így be fog engedni magához, és talán akkor már konkrétabban is szóba tud majd jönni a téma, de lehet csak úgy egymás mellé fogtok kerülni, anélkül hogy bárki kimondta volna azt a szót, hogy tetszel, járni, csajozás, pasizás, kapcsolat, szeretet, szerelem, több mint barátság.

2014. márc. 5. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!