Miért van az hogy állandóan néz?
Tuti hogy tudja hogy tetszik neked?
Milyen személynek ismered, félénkebb? vagy macsós, bevállalós?
Én úgy vélném, hogy kívülről látva őt nem félénk alkat, hiszen akkor nem tudná rávenni magát hogy bámuljon, ellenben ez csak a felszín, az érzelmi oldala, egy félénk kisfiú.
Szerintem az a helyzet, hogy ha igaz, hogy valahonnan hallotta, hogy tetszik neked, akkor egyértelmű hogy felkeltetted a figyelmét, így kíváncsi hogy vajon milyen ember lehetsz, mit és hogyan csinálsz.
Ha tényleg sokat néz, nem csak 1-2 napig, hanem heteken át, akkor valószínű, hogy valamenyire biztosan bejössz neki, mert különben hamar békén hagyna.
VAlószínű nem egy kezdeményező típus, így azt várja hogy észervedd, hogy elkezdett érdeklődni utánad. Nem tudja szerintem biztosra, hogy tényleg bejön-e neked, így kíváncsi az igazságra is.
Ha közelebb szeretnél kerülni hozzá, és szeretnél ismerkedni vele, akkor valószínűleg neked kell közelítened, szerintem ez a bámulás, jelzés értékű, hogy észre vett téged, de nem tudja, hogy mi a helyzet, és foggalma csincs hogy hogyan tudná úgy kideríteni, hogy közbe ne legyen rámenős.
De simán el tudom kézelni hogy az a fajta, akitől ha megkérdeznék, hogy bejössz-e neki akkorletagadná, de ez egyáltalán nem biztos hogy így van. A fiúk ilyen dolgokat gyakran titkolnak, az érzelmi világuk a külvilág számára tabu, és csak nehezen nyílnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!