Lányokkal barátkoznék, olyan lány van itt, aki a barátait nem külső alapján válogatja meg?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen lány írjon, nem mintha nem tetszettem volna már lányoknak, de nem vagyok egy ilyen menő pénzes páwa gyerek, nekem fontosabb a személyiség, mint a külső szóval hasonló lányt keresek. Nagyon kor sem érdekel, de inkább fiatalabb korosztály érdekelne. :D2014. márc. 3. 18:46
4/5 anonim válasza:
19 még fiatalnak számít? :D 19/l
5/5 anonim válasza:
A barátokat lehet külső alapján keresni? Nekem soha nem ez volt a mérvadó, tény mondjuk, hogy sok igaz barátságot nem tudhatok magaménak...sok a felszínes ember. Miért pont lányok barátságára vágysz? Persze, semmi gond nincs ezzel, ha az ember tudja kontrollálni az érzelmeit. 21/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!