Mit tegyek? Két fiú tetszik, egyikőjüket sem akarom átverni, de nem tudok köztük dönteni.19/l
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 10:46
1/11 Mr. Truth válasza:
Amelyik másodszorra tetszett meg azt válaszd
2/11 anonim válasza:
ŐŐŐŐ.... azt amelyik jobban tetszik?
3/11 anonim válasza:
Alkossatok kommunát, és eljetek hármasban!
4/11 anonim válasza:
Randizz mindkét sráccal, és válaszd azt, amelyik jobban bejön.
5/11 anonim válasza:
Ha végképp nem tudsz dönteni, akkor egyik sem az igazi sajnos.
6/11 anonim válasza:
Ha végképp nem tudsz dönteni, akkor egyik sem az igazi, sajnos.
7/11 anonim válasza:
Ilyenkor marad egy harmadik srác vagy 2 szék között a padlóra helyzet.
8/11 anonim válasza:
ilyenkor mindig egy harmadik vagy semmi.
ha összejössz az egyikkel mindig arra fogsz gondolni mi lett volna a másikkal. mindig az vonz jobban amit nem kapsz meg. így meg ne legyél inkább senkivel se együtt.
9/11 A kérdező kommentje:
Igazából az egyikkel együtt vagyok,de ő kb egy hete azt mondta hogy nem tudja mit akar,rendet kell tegyen a fejében,adjak időt,azóta is beszélünk,de most nincs köztünk semmi.Abban biztos vagyok hogy nem tetszik neki másik lány.A másikkal régebben barátok voltunk,évek óta nem találkoztunk de kb két hete megint,és nagyon megfogott mint fiú,és rengeteget gondolok azóta rá,jobban megértem vele magam mint a barátommal,de belé nem vagyok(még?)szerelmes,és mondta hogy én is tetszem neki,és szakítanék-e a barátommal,de nem tudom hogy döntsek.
2014. márc. 3. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!