Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A mai lányok (10en,20on...

A mai lányok (10en,20on évesek) miért ilyen visszautasítóak manapság, ha valaki ismerkedni akar velük?

Figyelt kérdés
akárhol, akár utcán, plázákban, buszon, internetes társkeresőkön, partykban, stb...

2014. márc. 2. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 A kérdező kommentje:
hát én elég kedvesen és tisztelettel közelítettem meg több száz lányt de egyiknek sem kellettem, igaz mind szép csinos lányok voltak, de nem tehetek róla ha ahhoz megyek oda aki tetszik ez csak nem bűn?
2014. márc. 2. 22:51
 22/84 anonim ***** válasza:
Hát sajnos sokszor tényleg esélytelen a dolog, de nem csak miattunk, hanem amiatt is, hogy rengeteg a középszerű, felszínes, beképzelt, irreálisan magas elvárásokkal előálló leányzó, és aki nem jön be nekik elsőre, azt azonnal kiszórják, de ha őket utasítják el kapásból, akkor jön a "minden pasi szemétláda" szöveg. Egyébként meg a lányokat sem kell félteni, jó pár ismerősöm van, akik gyakorlatilag minden buliból felvisznek szobára csajokat, meg összefekszenek mindenféle csajokkal, szóval azért a lányokat se kell szentnek beállítani, mert közöttük is qrva a többség. A kereslet és a kínálat kölcsönösen függ egymástól.
2014. márc. 2. 22:52
 23/84 anonim ***** válasza:
Definiáld azt, hogy szép és csinos. Linkelj képet.
2014. márc. 2. 22:52
 24/84 anonim ***** válasza:
#22: hát elég szomorú, hogy a nők csak így odaadják magukat mindenféle jött-mentnek és ha ezek után te lerib ancozod őket, akkor aljas szemét vagy. :D Kettős mérce. Érdekes, a nők azt hiszik, mindent megengedhetnek maguknak, de figyeljétek meg, mindig van egy ember, akiben emberükre akadnak még ezek a nagyképű ork nők is. Na őket nem sajnálom, hogy szanaszét szo patják a fejüket :D
2014. márc. 2. 22:54
 25/84 anonim ***** válasza:
22-es: Ez komoly? Aki nem tetszik nekem, ahhoz mért kelljen, hogy bármi közöm legyen? Te is leállnál olyan csajokkal, akik nem jönnek be neked?
2014. márc. 2. 22:55
 26/84 anonim ***** válasza:
51%

"több száz lányt de egyiknek sem kellettem, igaz mind szép csinos lányok voltak"

talán akkor te nem tetszettél nekik nem gondolod?

Folyton vannak itt ilyen kérdések.

Nem a lányokkal van a baj, hanem veled. Erre nem gondoltál?

Talán nem a te súlycsoportodban próbálkozol.

Aki meg arra vár, hogy majd harcoljanak érte a nők :D OMG

2014. márc. 2. 22:58
 27/84 anonim ***** válasza:

Erre csak tippelni tudnék...

Igazából én azt nem értem hogy bár elutasítóak, sokunkal nem törődnek ilyenkor ha udvarolunk neki. De ha meg unjuk ezt, és a prostizàst választjuk akkor viszont egyből kiakadnak ránk.

2014. márc. 2. 22:59
 28/84 anonim ***** válasza:
Félreírtam. Nem majdot akartam írni. Értem harcolnak is, csak én nem dugom meg mindet, mert a java részük selejtes. :D Nekem szellemi nő kell, nem csak testi.
2014. márc. 2. 23:00
 29/84 anonim ***** válasza:

"De ha meg unjuk ezt, és a prostizàst választjuk akkor viszont egyből kiakadnak ránk."

Hát persze, mert ilyen ocsmány a lelkük. Mert élvezik a figyelmet és nem képesek elviselni, hogy nem nélkülözhetetlenek.

30/84 anonim ***** válasza:
#25: Miért, egy beszélgetésbe belehaltok? Másrészt meg rengeteg "átlagos" lánynak adtam (volna) esélyt, sok volt a problémás egyén is, meg ha nem is jött be 100%-ig, mert valamiben különböztünk, attól még elhívtam (volna) randira. Ja és általában pont a nők nyafognak, hogy a pasik ne ítélkezzenek elsőre, meg próbálják megismerni őket, mert később esetleg kialakulhat valami.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!