Fiúk, veletek is volt már ilyen, mégis miért van ez, mi bajom van?
Nem vagy biztos magadban. Nem tudod, hogy megérdemelsz e valakit. Félsz a másik elvárásaitól, hogy mégsem kellesz neki, hogy csalódni fog benned.
Próbálj meg túllendülni ezen. Szerintem ha már több lesz köztetek, akkor nem lesznek kételyeid.
Amúgy én lány vagyok, és nekem is voltak már ilyen gondjaim.
Én is így voltam.
1-2x közelebb engedtem a lányt, de valami mindig rosszul sült el. A legutóbbit például nem is értem mert nagyon jól megvoltunk és egyszer csak vége lett részéről mindenféle magyarázat nélkül.
Mivel én ezeket a dolgokat nem bírtam, így váltottam. Csajról motorra :P Az legalább örökké hű lesz hozzám ha én is jól bánok vele :) Igaz, hogy megdugni nem lehet, de azon kívül lehet szeretni, meghálálja a maga módján, nem hagy cserben, lehet benne bízni és nem kiabál velem :D
Én a csajozással vagyok így. Elvileg nincs -vészes- kinézetem, belsőm. Pár lányról hallotam is hogy tetszek nekik, de mégsem merek lépni. Inkább hagyom őket.
Félek, hogy megint csak szivatás lenne számomra, vagy nem tudnék megfelelni a lànynak. Èn imádnám de ő lecserélne egy helyesebb fiúra.
Szerintem ez az élet eddigi sikertelen próbálkozások maradványa az emberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!