Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan fiú, akit...

Van itt olyan fiú, akit olyanok érdekelnek, mint: régi filmek, zenék, antik tárgyak, olvasás, színház, történelmi nevezetességek, országok kultúrája?

Figyelt kérdés

Tehát aki érdeklődik minden iránt, ami régi, és alapvetően szeretné megismerni a világot és annak működését.

L

2014. márc. 2. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mégse olyan 100 % az,mert engem is érdekelnek az ilyen dolgok.

Kár hogy a lányokat nem.

18/F

2014. márc. 2. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Engem érdekelnek és még jól is nézek ki.

Ja nem, mégsem érdekelnek...de legalább tényleg jól nézek ki. Úgyis csak az számít nem?

2014. márc. 2. 22:50
 13/17 anonim ***** válasza:
A főbb érdekeltéségi köreim közé tartozik a kultúrtörténet, és a történelem. A színházat, az olvasást, és a komolyzenei ismereteket pedig alapműveltségnek tartom.
2014. márc. 2. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyébként megnyugodthatsz, még bőven vannak ilyen fiúk, szinte minden korosztályból.
2014. márc. 2. 22:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Minden érdekel!!egyedül a könyvvel vagyok úgy, hogy elég ritkán kapok kedvet :D 17f
2014. márc. 2. 23:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Leírom neked őszintén kérdező.

Szóval engem érdekelnek a régi filmek, egészen a 80-as évekig bezárólag.

A régi zenék nagyon nem, max a blues, jazz, meg a rock'n roll. Klasszikusok nem.

Olvasás igen(már ha van időm), sci-fi, fantasy, történelemkönyvek főleg. De a történelemből engem elsősorban a haditechnika, a háborús értekezések, illetve a gazdaság történelem érdekel. Persze azért minden elvarázsol a történelemben, kedvencem az ókor-középkor. Akkor még születtek legendák.

Antik tárgyak... Főleg a fegyverek és páncélok, hadmérnöki eszközök, dolgok vonzanak, de gondolom ezt nem volt nehéz kitalálni mivel a haditechnika vonz leginkább.

A történelmi nevezetességek nagyon vonzanak, mert ilyenkor nekem elevenedik szinte élő állapotba a helyehez kapcsolódó események, történelem. Kedvenc helyeim, bár ritkán jutok el, a kastélyok, várak, erődök, csodák. Mint pl a Himeji Kastély, vagy a Hagia Sophia.

Oszágok kultúrája... hát ez nagyon változó. Van ami vonz nagyon, van ami teljesen hidegen hagy. Pl A japán kínai arab kultúra nagyon megmozgat, ahogy a swéd és dán is, de pl a nyugat európai amerikai marhára nem. Gondolom ez ember függő.

Én úgy gondolom, hogy a világot és a történelmét a háborúk mozgatják, ez formálta a történelmet, és bár brutális, véres, mégis van benne egyfajta... Heroizmus, egyfajta vágy a nagyságra.

2014. márc. 3. 09:40
 17/17 anonim ***** válasza:
ITT VAGYOK!!!!!! jó olvasni hogy ilyen lány is van :) imádok mindent ami régi és gyűjtök is szinte mindent ami régi, szeretem a régi zenéket, történelmet :D egymásnak vagyunk teremtve
2014. máj. 14. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!