Van itt olyan fiú, akit olyanok érdekelnek, mint: régi filmek, zenék, antik tárgyak, olvasás, színház, történelmi nevezetességek, országok kultúrája?
Tehát aki érdeklődik minden iránt, ami régi, és alapvetően szeretné megismerni a világot és annak működését.
L
Mégse olyan 100 % az,mert engem is érdekelnek az ilyen dolgok.
Kár hogy a lányokat nem.
18/F
Engem érdekelnek és még jól is nézek ki.
Ja nem, mégsem érdekelnek...de legalább tényleg jól nézek ki. Úgyis csak az számít nem?
Leírom neked őszintén kérdező.
Szóval engem érdekelnek a régi filmek, egészen a 80-as évekig bezárólag.
A régi zenék nagyon nem, max a blues, jazz, meg a rock'n roll. Klasszikusok nem.
Olvasás igen(már ha van időm), sci-fi, fantasy, történelemkönyvek főleg. De a történelemből engem elsősorban a haditechnika, a háborús értekezések, illetve a gazdaság történelem érdekel. Persze azért minden elvarázsol a történelemben, kedvencem az ókor-középkor. Akkor még születtek legendák.
Antik tárgyak... Főleg a fegyverek és páncélok, hadmérnöki eszközök, dolgok vonzanak, de gondolom ezt nem volt nehéz kitalálni mivel a haditechnika vonz leginkább.
A történelmi nevezetességek nagyon vonzanak, mert ilyenkor nekem elevenedik szinte élő állapotba a helyehez kapcsolódó események, történelem. Kedvenc helyeim, bár ritkán jutok el, a kastélyok, várak, erődök, csodák. Mint pl a Himeji Kastély, vagy a Hagia Sophia.
Oszágok kultúrája... hát ez nagyon változó. Van ami vonz nagyon, van ami teljesen hidegen hagy. Pl A japán kínai arab kultúra nagyon megmozgat, ahogy a swéd és dán is, de pl a nyugat európai amerikai marhára nem. Gondolom ez ember függő.
Én úgy gondolom, hogy a világot és a történelmét a háborúk mozgatják, ez formálta a történelmet, és bár brutális, véres, mégis van benne egyfajta... Heroizmus, egyfajta vágy a nagyságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!