Ezzel tudok barátnőt szerezni?
Minden lánynak csak a külső számít,szóval erre összpontosítok ilyen téren.
Ha magas vagyok és jó az alakom,van esélyem barátnőt szerezni,ha nem vagyok a legjóképűbb?
A külső is számít , de akivel összejössz majd nem azért fog szeretni , hanem azért hogyan viselkedsz vele , mennyire adod ki az érzelmeidet iránta...
Én sem vagyok jóképű , mégis a barátnőm azt mondja helyes vagyok. :)
Ne aggódj , egyszer eljön az igazi!
F/18
Irigylem az ilyen embereket,akik még ennyire pozitívan tudnak hozzáállni,és ezt mondják.Érdekes mindenesetre.
Meg ez az egyszer mindenkinek eljön dologban sem hiszek már igazán,idáig még barátnő sem jött össze soha,szóval nem tudok már ilyenekben hinni igazán. :/
Kérdezőnek válaszolva,hát sajnos a mai világban ennyire felszínesek az emberek,szóval a valódi válaszom az igen.Ez persze sajnálatos nagyon,de hát mit lehet tenni...
A saját hozzáállásom szerint pedig nem ennek kellene igazából a legfontosabbnak lennie,de ez sajnos a mai magyar valóság. :/
22/F
Áhhhh. Feltehetném most azt a lemezt, hogy
a. neked sem kellenek a csúnya lányok, tehát neked is csak a külső számít.
b. aki igazán fontos, annak nem fog számítani, hogy nézel ki
... de már lusta vagyok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!